Gümüşhane’de Trafik Kazası: 4 Yaralı

Fransa’dan Bayburt’a giden aileye ait otomobil Gümüşhane’de kaza yaptı. Kazada 1’i çocuk 4 kişi yaralandı.Edinilen...

Fransa’dan Bayburt’a giden aileye ait otomobil Gümüşhane’de kaza yaptı. Kazada 1’i çocuk 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre saat 12.45 sıralarında meydana gelen kazada Gümüşhane’den Bayburt istikametine giden Musa Yılmaz (28) yönetimindeki BS-357-EG yabancı plakalı otomobil, karşı yönden gelen Cihan Karaca (25) yönetimindeki 29 T 0044 plakalı ticari taksi ile Yeniyol köyü yakınlarında çarpıştı.

Kazada, Fransa’dan geldiği ve Trabzon üzerinden Bayburt’a ailesinin yanına gittiği öğrenilen yabancı plakalı araçta bulunan sürücü Yılmaz, eşi Nurşen (23) ve 2 yaşındaki kızı Eylül Yaren Yılmaz ile ticari taksinin şoförü Karaca yaralandı.

Reklam
Reklam

Kazanın yabancı plakalı aracın hatalı sollama yapması nedeniyle meydana geldiği iddia edilirken, yaralılar ambulanslarla Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: