Gümüşhane'deki Trafik Kazası

Torul ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu yaralanan Nurcan Gölcü'nün 35 haftalık hamile olduğu, anne ve bebeğinin sağlık durumlarının iyi

Torul ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu yaralanan Nurcan Gölcü'nün 35 haftalık hamile olduğu, anne ve bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Gümüşhane Sağlık Müdürü Metin Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün geceki kazanın ardından yaralı olarak Torul Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, buradaki ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Nurcan Gölcü'nün 35 haftalık hamile olduğunun tespit edildiğini belirtti.

Anne ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Öztürk, anne Gölcü'nün Trabzonlu olduğunu, hasta yakınlarının isteği üzerine ambulansla Trabzon'a gönderileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, kazada ölen otomobil sürücüsü Adem Gölcü (35) ve oğlu Emirhan Gölcü (8) ile Sebahattin Ateş (56) ve Asuman Özdemir'in (41), Bayburt'taki bir yakınlarının cenaze töreninden döndükleri öğrenildi.

Adem ve oğlu Emirhan Gölcü ile Sebahattin Ateş ve Asuman Özdemir'in cenazelerinin, yakınları tarafından Torul Devlet Hastanesi morgundan alınarak Trabzon'a götürüldüğü bildirildi.

Gümüşhane-Trabzon kara yolunun 24. kilometresi Yarlar Mahallesi mevkisinde dün akşam, C.Ş'nin kullandığı 29 AL 706 plakalı harç mikseri ile Adem Gölcü yönetimindeki 61 VA 930 plakalı otomobilin çarpışması sonucu, otomobil sürücüsü Adem Gölcü ile aynı araçta bulunan Emirhan Gölcü, Asuman Özdemir ve Sebahattin Ateş ölmüş, Nurcan Gölcü ağır yaralanmıştı.

Muhabir: İbrahim Özdemir / Asena Akçay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: