Gümüşhane'deki Trafik Kazası

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Torul ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu yaralanan Nurcan Gölcü'yü ziyaret etti.

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Torul ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu yaralanan Nurcan Gölcü'yü ziyaret etti.

İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Önder ve Emniyet Müdür Vekili Mustafa Soyaslan ile Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne gelen Vali Mayda, yaralı Nurcan Gölcü'ye "geçmiş olsun" dileğinde bulundu. Eşi, çocuğu ve akrabalarının sağlık durumunu soran Gölcü'ye Vali Mayda, "Arkadaşlarımız onlarla da ilgileniyorlar. Siz dirayetli olun" yanıtını verdi.

Gölcü'nün sağlık durumuyla ilgili Vali Mayda'ya bilgi veren Başhekim Cemalettin Atalay, 35 haftalık hamile olan Gölcü ile bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Atalay, Gölcü'nün bir süre daha kontrol altında tutulduktan sonra yakınlarının talebi üzerine Trabzon'a gönderileceğini belirtti.

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: