Gümüşhaneli Dağcılardan Sonbahar Yürüyüşü

Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) üyesi sporcular, Taşköprü-Çakırgöl arasında sonbahar yürüyüşü düzenledi.Merkeze bağlı...

Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) üyesi sporcular, Taşköprü-Çakırgöl arasında sonbahar yürüyüşü düzenledi.

Merkeze bağlı Yağmurdere vadisinde yer alan ve bölgede bilinirliği en yüksek yaylalardan olan Taşköprü yaylasından başlayan yürüyüşe 16 sporcu katıldı. Yaklaşık 5 saat süren ve toplamda 15 kilometre süren parkuru kat eden sporcular Çakırgöl’de yürüyüşü sonlandırdı.

Kulüp Başkanı Mustafa Akbulut, yürüyüş sırasında her mevsim başka güzel olan Gümüşhane’nin yaylaları ile meşhur Yağmurdere bölgesini hem sonbaharda fotoğraflamak hem de göçe hazırlanan yaylacılarla sohbet etme imkanı bulduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Etkinliğe katılanların birçoğunun yabancı olması nedeniyle gördükleri güzellikler karşısında şaşırdıklarını ifade eden Akbulut, dönüş güzergahı olarak ta Cami Boğazı-Krom Vadisi rotasını seçtiklerini, bu sırada sporcuların yol kenarında ki alıçların tadına bakmayı ihmal etmediğini de sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: