Gümüşhaneli Sporcular Madalyalarla Döndü

Konya'da gerçekleştirilen Özel Sporcular Atletizm ve Masa Tenisi Grup Şampiyonası'na katılan Gümüşhane Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının 20 madalya kazandıkları

Konya'da gerçekleştirilen Özel Sporcular Atletizm ve Masa Tenisi Grup Şampiyonası'na katılan Gümüşhane Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının 20 madalya kazandıkları bildirildi.

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, yaptığı açıklamada, şampiyona kapsamında masa tenisinde 2, atletizmde 18 olmak üzere 20 madalya aldıklarını belirtti.

Aslan, 13 yaş altında Sinem Özşahin'in üç adım atlamada, Nazire Gül'ün 200 metrede, Asiye Eroğlu'nun 800 metrede, 14-16 yaş grubunda Onur Kopuzlu'nun 800 metre, uzun atlama ve gülle atmada, Mihriban Kaya'nın 800 metrede, 20 yaş ve üzerinde Fatma Aslan'ın 1500 metrede, gülle atmada ve uzun atlamada birinci olduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: