Gümüşhanespor’da 3 Puan Sevinci

Spor Toto 3.lig, 3.grupta mücadele eden Gümüşhanespor’da Yimpaş Yozgatspor müsabakasında alınan 3 puanın ardından yüzler...

Spor Toto 3.lig, 3.grupta mücadele eden Gümüşhanespor’da Yimpaş Yozgatspor müsabakasında alınan 3 puanın ardından yüzler gülüyor.

Bugün oynanan Yimpaş Yozgatspor müsabakasında ortaya konan oyun ve taraftar desteği ile birlikte ilk kez 3 puanla tanışan Gümüşhanespor teknik patronu Yavuz İncedal, bundan sonra lige ağırlıklarını koyacaklarını ve yavaş yavaş kendilerini hissettireceklerini söyledi.

Müsabakanın ardından yaptığı açıklamada, müsabakada her iki takımın da kupa maçlarının yorgunluğunu yaşadıkları görüntüsü verdiklerini ifade eden İncedal, bu müsabakanın zorlu ve mücadeleli geçeceğini bildiklerini ve ona göre önlemleri de aldıklarını hatırlattı.

Reklam
Reklam

Bir haftada üç maçın getireceği yükü kaldırmanın kolay olmadığının altını çizen İncedal, müsabakaya tamlama-yenileme denilen modelle çalıştıklarını ve erken golü bulanın maçı kazanabileceği anlayışıyla hazırlandıklarını söyledi.

“MÜCADELE GÜCÜ ÇOK YÜKSEK BİR FUTBOL OLDU”

Müsabakada ortaya konan futbolun mücadele gücü çok yüksek bir futbol olduğunu dile getiren İncedal, “Müsabakada yüreklerini mücadeleleriyle ortaya koyan futbolcularımı alnından öpüyor, tek tek kutluyorum. Üç haftadır alınamayan galibiyetin bir stresi vardı. O stresle de kendilerine olan özgüvenlerini daha de geliştireceklerdir. İnanıyorum ki bundan sonra Gümüşhanespor lige ağırlığını koyacak ve ligde yavaş yavaş kendini hissettirecektir.” dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

İncedal, kendilerini etle-tırnağa benzettiği taraftarlara da teşekkür ederek, “Gümüşhanespor taraftarına ve halkına bu maçta tek yürek oldukları için bizi destekledikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum. Desteklerinin devamını da bekliyoruz. Biz onlarla etle tırnak gibiyiz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

GALİBİYET BAŞKANA HEDİYE OLSUN

Açıklamasının son bölümünde kulüp başkanı İdris Çimen’e de teşekkür eden İncedal, hafta boyunca Çimen’in bu müsabakanın galibiyetle sonuçlanmasını çok istediğini ve kendilerine bu konuda defalarca telkinlerde bulunduğunu hatırlatarak, “Başkanımız bu maçın kazanılmasını çok istiyordu. Bizlere de bunu defalarca söylemişti. Çok değerli, istekli, genç, heyecanlı ve dinamik başkanımıza biz de bu galibiyeti hediye ediyoruz.” dedi.

Kulüp Başkanı İdris Çimen ise kendi saha ve kendi seyircileri önünde ilk kez 3 puan almanın kendilerini mutlu ettiğini, önümüzdeki hafta da Çorum Belediyespor’u konuk edeceklerini belirterek, galibiyet elde eden tüm sporcu ve teknik heyet ile 90 dakika boyunca takıma destek veren taraftarlara teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: