Gümüşova Kaymakamı Baygüven’den Gaziye Ziyaret

Gümüşova Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, 18 Eylül günü askeri konvoya yapılan saldırıda yaralanan Er Mustafa...

Gümüşova Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, 18 Eylül günü askeri konvoya yapılan saldırıda yaralanan Er Mustafa Tiriyaki’yi ziyaret etti.

18 Eylül 2012 günü saat 12.30 sularında Elazığ’dan, Muş ve Van’a giden silahsız ve sivil kıyafetli 200 askerin bulunduğu konvoydaki otobüslere Bingöl- Muş karayolunun 16’ncı kilometresinde PKK Terör Örgütü tarafından yapılan saldırıda, biri roket isabet etmesi sonucu alev alan otobüsteki saldırıda 10 asker şehit, 6’sı ağır 70 askerimiz de yaralanmıştı.

Yaralanan askerler arasında Düzce’nin Gümüşova ilçesi Kahveleryanı Köyünden Mustafa Tiryaki’de vardı. Van İli Gürpınar ilçesinde asker olan Mustafa Tiryaki’yi, Gümüşova Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Bel evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kaymakam Baygüven ihtiyaç olması durumunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: