Gümüşova Onkoloji Ve Kanserle Mücadele Derneği’nde Bilgilendirme Toplantısı

Gümüşova Onkoloji ve Kanserle Mücadele Derneği tarafından başlatılan kansere karşı bilinçlenme toplantılarının ilki ilçe Sağlık...

Gümüşova Onkoloji ve Kanserle Mücadele Derneği tarafından başlatılan kansere karşı bilinçlenme toplantılarının ilki ilçe Sağlık Gurup Başkanı Dr. Demet Kaya tarafından yapıldı.

Bölgede kanserle mücadeledeki tek dernek olma özelliğini taşıyan ve il genelene hizmet vermeyi amaçlayan Gümüşova Onkoloji ve Kanserle Mücadele Derneği hedeflerinden ilkini gerçekleştirdi. Dernek yöneticileri ilk hedef olarak ortaya koydukları ilçe ve ildeki eğitimlere başladı. Dernek Başkanı Murat Hoşgör toplantıya ilginin oldukça yoğun olduğunu belirterek, “Amacımızın kansere karşı halkımızı bilinçlendirmek ve erken teşhisin önemini ortaya koymak olduğunu her defasında gündeme getiriyor ve söylüyoruz. Eğitimlerimize ilk kez burada başladık. Bundan sonrada devam edeceğiz. Derneğimizin yaptığı çalışmalarda bizlere destek veren Kaymakamımız Faruk Bülent Baygüven’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Gümüşova Kaymakam’ı Faruk Bülent Baygüven ise derneğin çalışmalarını desteklediğini, kanserle mücadelede elinden gelen tüm gayreti göstereceğini belirtti. Gümüşova Sağlık Gurup Başkanı ve eğitimi veren Dr. Demet Kaya ise eğitimlere hanımların ilgisinin çok büyük olduğunu, karşılıklı yapılan eğitimlerde katılımcıların daha detaylı bilgi alma imkanına kavuştuklarını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: