Gümüşsuyu’na AB Kalite Ödülü

Sektörünün önde gelen markalarından Gümüşsuyu Halı, Avrupa Birliği (AB) Kalite Ödülü’ne layık görüldü. Tüketici Akademisi’nin...

Sektörünün önde gelen markalarından Gümüşsuyu Halı, Avrupa Birliği (AB) Kalite Ödülü’ne layık görüldü. Tüketici Akademisi’nin öncülük ettiği organizasyonda Türk Hava Yolları, Avea ve Arçelik de ödül aldı.
Sanat dünyasından ilgi gören ödül töreninde söz alan Tüketici Akademisi Kurucu Başkanı Fahri Ustaoğlu, AB standartlarındaki ödüllerin Türkiye'de her alanda kaliteyi arttırmaya hizmet ettiğini ifade etti.
Muhtelif üniversitelerin görüşlerine başvurularak yapılan araştırma sonuçlarına göre kalite ve inovasyon uygulamalarında AB normlarını uygulayarak örnek teşkil eden markalara 2011 AB Kalite Ödülü takdim edildi. Ayrı kurum ve markalara muhtelif kategorilerde Avrupa’nın belirlediği ilkelere uygun üretim yaptıkları tescillendi.
Ön plana çıkan markalardan Gümüşsuyu Halı Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Küçükaltun ödülünü aldığı gece showlar ile devam etti. Organizasyonda ödüle değer bulunan diğer firmalar Türk Hava Yolları, Avea, Arçelik ve İş Bankası oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz