Günay Sahil Tesisleri'nde Piknik Sezonu Açıldı

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle vatandaşlar, parklarda güzel havanın keyfini piknik yaparak, çocuklara oyun oynayarak çıkardı.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle vatandaşlar, parklarda güzel havanın keyfini piknik yaparak, çocuklara oyun oynayarak çıkardı. Kumluca'da deniz manzarası eşliğinde güzel geçen mevsimin tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar, çocuklarıyla parklara ve sahile akın etti. Günay Sahil Tesisleri'nde bulunan pergole ve kamelyaları dolduran vatandaşlar, pikniklerini yaparken aynı zamanda tesiste bulunan diğer sosyal donatı alanlarından faydalandı. Kumluca Belediyesi Günay Sahil Tesisleri'nde kanatlı hayvanların bulunduğu mini hayvanat bahçesi, halka açık iki çim zeminli mini futbol sahası, tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları, oyun ve aerobik grupları ile üzerinde yürüyüş mesafesi yazılı yürüyüş yolları bulunuyor. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede yeşil alanların sayısı arttırmak için çalıştıklarını söyledi. Mevsim kış olmasına rağmen güzel geçen havayla birlikte insanların hafta içi ve hafta sonu parklara akın ettiklerini ifade eden Çetinkaya, "İlçemiz genelindeki yeşil alanlarda güzel havanın tadını çıkararak keyifli bir hafta sonu geçiren vatandaşlarımız piknik yapıp, yürüyüş yaparak ve çeşitli sportif aktivitelerle baharın ilk günlerinin tadını çıkardı. Güzel bir havada doğayla iç içe olmanın keyfine vardı. Bizler de vatandaşlarımızın bu güzelliklere sahip çıkıp, en iyi şekilde vakitlerini bu alanlarda geçirdiklerini gördükçe mutlu oluyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: