Güncel Gazetesi 8 Yaşında

Ordu’da günlük olarak yayımlanan Güncel gazetesi 8’inci yaşını kutluyor.Ordu’da 5 Nisan 2006 yılında yayım hayatına...

Ordu’da günlük olarak yayımlanan Güncel gazetesi 8’inci yaşını kutluyor.

Ordu’da 5 Nisan 2006 yılında yayım hayatına başlayan Ordu Güncel gazetesi, tarafsız ve objektif haber anlayışıyla sürdürdüğü yayın hayatında 7 yılı geride bıraktı. Tam 7 yıldır “Hayata Dair Her Şey” sloganıyla her gün Ordulular ile buluşan Güncel Gazetesi Genel Koordinatörü Erkan Güngör, “8. yılımızın heyecanını yaşıyoruz” diyerek “Bu güne kadar Ordu Güncel gazetesine emeği gecen herkese teşekkür ederim. İlkeli, doğru ve dürüst haberciliği benimseyen gazetemiz, yayınlandığı günden bu yana sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyor. Heyecanını hiç kaybetmeyen Ordu Güncel gazetesi, başarılı haberleriyle gündemi belirlemeye devam edecek” dedi.

Reklam
Reklam

Ordu Güncel gazetesinin her geçen gün kendini geliştirerek büyümeye devam ettiğini de vurgulayan Güngör, “Gerek kadrosuyla gerek teknik imkanlarıyla her geçen gün kendini yenileyen gazetemiz, daha iyisini hedefliyor ve bu hedef doğrultusunda yayın hayatına devam ediyor. Daha dinamik, daha güzel, daha kaliteli yayınlarıyla Ordu Güncel gazetesini değerli okuyucularımızla buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: