Güncel Müziğin Tadından Yenmeyen 11 Kavgası

Liam ve Noel Gallagher:

Şimdiye dek aralarına girmeyi en çok istediğimiz kardeşler şüphesiz Gallagher'lar. İki kardeşin arasının bozulmasıyla birlikte müzik sahnesinden çekilen Oasis milyonları derde soktu, ha barıştılar ha barışıyorlar derken seneler geçti ama yok. Üstünden uzun zaman geçse de hakkında konuşmayı en çok sevdiğimiz kavgalardan biri.

Taylor Swift ve Katy Perry:

Bu düşmanlığı çok iyi biliyorsunuz. O kadar büyük ki Taylor Swift'in 'Bad Blood' klibinin hikayesi tamamen bunun üzerine kurgulanmış vaziyette. İki ismin de eski sevgilisi John Mayer'la başlayan birbirini sevmeme hali Katy Perry'nin Taylor'in dansçılarını çalmasıyla zirveye ulaştı ve o gün bugündür açıkça devam ediyor. Taylor Swift ve John Mayer:

Taylor Swift'in John Mayer ile ayrılıklarını çok iyi karşıladığını söylemek zor. Inanmıyorsanız kendisinin Dear John isimli şarkısına ve hemen ardından John Mayer'in cevap olarak yazdığı Paper Doll'a bir kulak verin. Azealia Banks ve Iggy Azelea:

Bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Azealia Banks'in, Avustralya'lı, ölümüne beyaz ve aslında pek çoklarının bulunduğu yeri hak etmediğini düşündüğü Iggy Azelea'nin her bir hücresinden nefret ettiğini söylersek neden diye sormazsınız muhtemelen. Miley Cyrus ve Sinead O'Connor:

Sinead O'Connor'in her şeyi herkesten daha çok bildiğine dair duyduğu derin inanç kendisini zamanın bir noktasında Miley Cyrus'a açık mektup yazmaya itti. "Seni burada harcarlar" temalı tavsiye mektubuna Miley Cyrus'ın doğal olarak çok da iyi karşılık vermemesiyle birlikte yeni bir düşmanlık baş gösterdi. Drake ve Chris Brown:

Ünlüler "kız kavgası" yapmaz sanıyorsanız yanıldığınızı kanıtlayabiliriz. Drake ve Chris Brown'ın bundan birkaç yıl önce bir bar çıkışı Rihanna için birbirlerine girdikleri söyleniyor. O gün bugündür de aralarındaki çekişme devam ediyor. Courtney Love ve Dave Grohl:

Kurt Cobain'in ölümü sonrası Nirvana'nın efsanesini kimin taşıyacağı sorusu gündeme geldi ve tahmin edileceği üzere Courtney Love, Nirvana hususunda kendisinin Dave Grohl'dan daha çok söz hakkı olduğuna ikna oldu. Courtney Love'ın garip çıkışları ve Dave Grohl'un asla kendisini ciddiye almaması ekseninde devam eden kavga aslında pek de kimsenin umrunda değil. Özellikle Dave Grohl hayranlarının. Tylor, The Creator ve Tegan and Sara:

Özellikle çıkış albümünde eşcinsellik ve kadın düşmanlığı şeklinde yorumlanabilecek ifadeler kullanması sebebiyle eleştirilen Tyler, The Creator'a hak ettiği cevabı tabii ki lezbiyen kültürünün köşe başını tutan Tegan and Sara verecekti. Bir kez daha açık mektup şeklinde ifade bulan açıklama karşısında Tyler, The Creator gerçek anlamda "Cevab veremedi". Diplo ve Lorde:

Diplo'nun Taylor Swift'e yeni bir popo almak için Kickstarter kampanyası başlatmak üzerine yaptığı şaka Lorde tarafında "Diplo'nun küçük pipisi" temalı bir cevap buldu. Sert.
Taylor Swift ve Nicki Minaj:

Nicki Minaj geçen yıl yeri yerinden oynatan videosu Anaconda'nın MTV Video Music Awards'da en iyi video kategorisinde aday gösterilmemesi üzerine bunun cılız ve beyaz kadın vücudunu yüceltmemiş olmasıyla alakalı olduğunu ifade eden bir tweet Attı. Kim üstüne alındı dersiniz? Tabii ki Taylor Swift. İkili şu an mevzuyu çözmüş olsa da 2015'in en heyecan verici tartışmasını yaşadılar. Iggy Azalea ve Britney Spears:

İkilinin "Pretty Girls" isimli parçalarının dev başarısızlığı üzerine Azalea Spears'ı yeterince tanıtım yapmamakla suçladı. Sonrası pek tabii Twitter ve röportajlarda alttan alttan laf sokmalar...

Reklam
Reklam