"Gündemdeki Türkiye Paneli"

CHP Sivas Merkez İlçe Başkanlığınca "Gündemdeki Türkiye" konulu panel düzenlendi.

CHP Sivas Merkez İlçe Başkanlığınca "Gündemdeki Türkiye" konulu panel düzenlendi.

Sivas Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen panelde konuşan CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Türkiye'de herkesin barış istediğini söyledi.

Tunceli Milletvekili Kamer Genç ise ülkede barış ve huzurun sağlanmasının önemine dikkati çekerek, "Bu devlet bizim, bu devlete barış getirmemiz ve Cumhuriyeti korumamız lazım" dedi.

Denizli Milletvekili İlhan Cihaner de Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki bombalı saldırılara değindi. Herkesin bu topraklar üzerinde barış içinde yaşaması gerektiğini belirten Cihaner, "CHP'nin isteği de barıştır. Bizim barışı herkesten önce dillendirmemiz lazım. Kürt meselesinde de bizim cesaretle barıştan yana ama kalıcı ve sağlıklı, sahici bir barıştan yana olmamız gerekiyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Panel, katılımcıların sorularıyla devam etti. Panele çok sayıda partili katıldı.

Muhabir: Merve Topuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz