"Gündemimde Demet’ten daha önemli şeyler var"

Başarılı popçu Bengü geçtiğimiz gece bir kuaförden çıkarken görüntülendi. İmajını değiştiren güzel şarkıcı saçlarını bu kez kahkül yaptırmayı tercih etmiş.

Galatasaraylılar gecesinde sahneye çıkmak için Amerika’ya gideceğini belirtirken, Demet Akalın’ın gündeminde olmadığını söyledi.

[

****](http://aktuel.mynet.com/galeri/unluler/turk-unluler/bengu-bengu-den-sibel-can-pozu/42/108938/sayfa/1/)

[

****](http://aktuel.mynet.com/galeri/unluler/turk-unluler/demet-akalin-hande-ve-demet-barisirsa/31/124419/sayfa/1/)

Pazartesi günü Amerika’da hem tatil yapıp hem de konser vereceğini dile getiren Bengü, Amerika’ya sevgilisiyle gitmeyeceğini canlı konser vereceği için müzisyen arkadaşlarıyla birlikte gideceğini belirtti. Ünlüler arasında adeta gelenek haline gelen yurtdışından bavullarca alışveriş yapma modasına güzel popçu Bengü de uydu. “İki boş bavulla gidip alışveriş yapacağım” diye konuştu.

Reklam
Reklam

“Bana davetiye gelmedi”

Sevgilisi Akın Altan’la henüz evliliği düşünmediklerini dile getiren başarılı popçu, Demet Akalın ve Önder Bekensir’in evlenecek olmasına ise “Hayırlısı olsun. Bana davetiye gelmedi. Olaylar kişiselleşsin istemiyorum. Herkesin mutlu olmasını istiyorum. Biz Demet'le hiçbir zaman sıkı dost olmadık. Olmayı da düşünmüyorum. Bu konuda konuşmak istemiyorum. Gündemimde daha önemli şeyler var” diye konuştu. Yol kenarına park ettiği aracını çekmek için gelen polis ekiplerine araç benim diye işaret eden güzel şarkıcıyı polislerin tanımaması üzerine, Bengü aracına binip gitmek zorunda kaldı.