Gündoğdu: Hakaretlere Misliyle Cevap Vermek Bize Yakışmaz

Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMURSEN) Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, çözüm sürecine karşı olanların bir kısmının sürece...

Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMURSEN) Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, çözüm sürecine karşı olanların bir kısmının sürece katkı sunanlara hakaret ettiklerini, bu hakaretlere misliyle cevap vermenin ise kendilerine yakışmayacağını söyledi.

Ahmet Gündoğdu, MEMURSEN Kars İl Temsilciliği'nde bir araya geldiği üyelere hitap etti. Çözüm süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Günodoğdu, çözüm süreci öncesi 30 yıldır yaşananların arkasında kimlerin olduğunu ve maliyetin ne olduğunu gördüklerini belirtti. Şimdi ise çözümü konuştuklarını belirten Gündoğdu, hedefe varanların yola çıkanlar olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Kendi işlerinin ise ateşe su taşımak olduğunu ve odun taşıyanlara ise 'artık odun taşımayın' dediklerini dile getiren Gündoğdu, milletin de desteğiyle tabut siyaseti ve kaostan beslenmenin sona ermesini istediklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: