Gündoğdu: Hayvanların Bile Anladığı Bu Süreci Anlatmak Için Gezeceğiz

Akil İnsanlar Karadeniz Bölgesi Heyeti üyesi ve Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, çözüm sürecini...

Akil İnsanlar Karadeniz Bölgesi Heyeti üyesi ve Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, çözüm sürecini hayvanların bile anladığını ifade ederek, bu süreci herkese anlatmak için bütün illeri gezeceklerini söyledi.

Erzurum'da yaptığı temaslarda konuşan Ahmet Gündoğdu, "Iğdır, Ardahan, Kars, Ağrı illerine gittim. Yolda çobanlarla röportaj yaptım. Bir kısmı beni televizyonlardan izliyormuş. Bir tanesi diyor ki 'Başkanım 80–90 tane tosunum, büyükbaş hayvanım. Çözüm sürecine tosunlarım bile destek veriyor.' 'Nasıl oluyor?' dedim. 'Bu zamana kadar yaylaya çıkamamıştık, ahıra hapsolmuşlardı, şimdi beraber yaylaya çıkacağız.' Şimdi, hayvanların bile anladığı bu süreci, anlamayanlara anlatmak için bütün illeri gezeceğiz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Türk ve Kürtlerden özel istirhamının olduğunu söyleyen Gündoğdu, şunları kaydetti: "Türkler PKK’nın yapmış olduğu katliamların faturasını Kürt kardeşlerine çıkartmayacak. Kürtler de JİTEM ve Ergenekon'un yapmış olduğu katliamın faturasını Türk kardeşlerine çıkarmayacak. Irkçılığın, cahiliye toplumun âdeti olduğunun altını çizeceğiz. 'Hastalıktır' diyeceğiz ve bu hastalığa yakalananlara Allah’tan şifa dileyeceğiz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: