Gündüz Ailesine Yardım Eli

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine bağlı Akbayır beldesinde, hayatta kalma mücadalesi veren Gündüz ailesine, yardım eli uzatıldı.Şeker...

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine bağlı Akbayır beldesinde, hayatta kalma mücadalesi veren Gündüz ailesine, yardım eli uzatıldı.

Şeker hastalığı nedeniyle bir süre önce eşini kaybeden ve yıkılmış toprak evde hayatını sürdüren Hacer Gündüz ve 6 çocuğuna devlet sahip çıktı. Ailenin yardım isteğinin medyada yer almasının ardından Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe’nin talimatıyla harekete geçen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü denetmenleri ailenin yaşam koşullarını yerinde inceledi.

İl Müdürü Mehmet Sertpolat konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, inceleme sonunda ailenin yaşam koşullarının asgari standartların çok altında olduğunu tespit ettiklerini belirterek, ailenin 2 çocuğuna sosyal ve ekonomik destek yardımı yapmaya başladıklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: