Gündüz Keşif Yaptılar, Gece Kasayı Çaldılar

Çanakkale’nin Biga ilçesinde bir lokantanın çelik kasası çalındı. Zanlıların gündüz lokantaya gelip keşif yaptığı ortaya...

Çanakkale’nin Biga ilçesinde bir lokantanın çelik kasası çalındı. Zanlıların gündüz lokantaya gelip keşif yaptığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Belediye İş Merkezi'nde Mehmet Tavus’a ait lokantaya kapı kilidini kırıp giren hırsızlar, içerisinde 7 bin TL bulunan çelik kasayı alarak kaçtı. Lokantada inceleme yapan polis ekipleri, parmak izi araştırması yaptı.

İş yeri sahiplerinden Olcay Tavus, “Olay gece saat 02.42’de gerçekleşti. Olayı iş yerinin karşısında oturan vatandaşlar görüp polise bildirmiş. Polis de saat 03.00 sıralarında bizi aradı. Geldiğimizde kapılar açıktı. Bir kişi arabayla dışarıda beklemiş, 2 kişi kasayı önce sürüklemiş, sonra omuzlayarak dışarıya çıkarmış. Sonra da arabaya binip gitmişler. Kasada yaklaşık 7 bin TL para vardı. Gündüz babam buradayken 2 kişi gelmiş. Ellerini yıkamak için izin istemişler. Birkaç dakika içeride kalmış, etrafa bakmışlar. Onların olduğunu düşünüyoruz. Keşif yapmışlar, gece de gelip girmişler diye tahmin ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: