Güne iyi başlamak için 5 ipucu!

Sabah güne başlayış şekliniz, gün içindeki enerjinizi de etkiliyor. Verimli bir uykudan uyandıktan sonra uygulayacağınız sabah ritüelinizle, hayatın koşturmacasına daha pozitif ve canlı bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Güne iyi bir başlangıç yapmanız için 5 ipucunu sizin için sıraladık!

Tazelenmenin ilk şartı: Soğuk duş

Hızlı bir duş hem uyku mahmurluğundan kurtulmak hem de tazelenmek için size iyi gelecektir. Hem daha hızlı uyanmak hem de cildinizi sıcağın zararlı etkilerinden korumak için duşunuzu mümkün olduğu kadar ılık hatta soğuk suyla alın. Suyun altındaki son birkaç dakikanızda ise su ile vücudunuza şok yaparak enerjinizi artırabilirsiniz!

Cildinizi uyandırmanın yolu: Hızlı maske

Cildiniz de enerjik sabahınıza uyum sağlasın. Eğer kuru bir cilde sahipseniz yoğun nem veren hızlı bakım maskelerini, ya da mat bir cilde sahipseniz enerji veren kafeinli ürünleri tercih edebilirsiniz. Birkaç dakikalık hızlı maske ritüelleriyle cildiniz de sizinle birlikte uyanacak.

İçten dışa bakım yapmanın yolu: Detoks

Kahvaltınızdan önce vitamin ve detoks öğeleri bakımından zengin bir içecekle güne sağlıklı bir başlangıç yapabilirsiniz. Antioksidan içerikli bu içecekler doğal kafein etkisiyle sizi daha hızlı uyandırırken metabolizmayı ve hücre yenilenmesini hızlandırır.

Sabah meditasyonu ile zinde bir başlangıç!

Sabah meditasyonu güne daha iyi ve arınmış bir başlangıç yapmanızı sağlar. Yoga ve pilatesi sabah rutininiz haline getirmek sizi gün içerinde iyi hissettirirken aynı zamanda formda kalmanızı ve sağlıklı bir ruh hali içinde olmanızı sağlar. Sabah egzersiz alışkanlığınızı edinmenin yollarından biri de vücudunuzun ihtiyacı olan ürünlere sahip olmanızdan geçiyor. Nike Bra serisi ile spor yaparken konforlu hissedin! Keşfetmek için TIKLAYIN!