Güne Su İçinde Uyandılar

Edirne’de, şehir şebeke suyunun patlaması ve suyun rögar kapaklarını doldurması sonucu bir evi su bastı....

Edirne’de, şehir şebeke suyunun patlaması ve suyun rögar kapaklarını doldurması sonucu bir evi su bastı. Su baskınında Pekgöz ailesinin eşyaları kullanılamaz hale geldi.

Fatih Mahallesi Ali Rıza Ataktürk Caddesindeki bir apartmanın bodrum katında yaşayan Pekgöz ailesi, güne su baskınıyla uyandı. Mahalledeki şehir şebeke suyunun içeri girmesi sonucu evin içinde 30 santim yüksekliğinde su seviyesi oluştu. Sabah uyandıklarında evin her yerini su bastığını gördüklerini ifade eden Şerif Pekgöz, ilk olarak eşini ve çocuğunu uyandırarak dışarı çıkardıktan sonra durumu ilgili ekiplere bildirdiklerini belirtti. Daha önce benzer bir durumla karşılaştıklarını ifade eden Pekgöz, tüm uyarılara rağmen yetkililerin önlem almadığını ileri sürdü. Pekgöz, “Patlayan içme suyu şebekesinden gelen su logarları doldurunca benim evim suyla doluyor” dedi. Cemile Pekgöz ise tüm eşyalarının kullanılamaz hale geldiğini belirterek yetkililerden yardım istedi.

Reklam
Reklam

Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri ile itfaiye ve zabıta ekipleri, eve gelerek suyun tahliyesi için çalıştı. Polis ekipleri de maddi hasar tespitinde bulunurken, ekipler yaklaşık iki saat süren çalışmayla motopomplar sayesinde evdeki suyu boşalttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: