Güneş Akrep Burcunda

Yoğun ve tutkulu, azimli, kararlı ve korkusuz davrandığımız bir zaman dilimi

Sevgili Okurlarımız,

23 Eylül saat 03:13-21 Kasım saat 23:50 tarihleri arasında AKREP burcunda seyrini sürdürecek Güneş süresince genel olarak, yoğun ve tutkulu, azimli ve kararlı hatta gereğinden fazla korkusuz davrandığımız bir zaman dilimidir.

İsteklerimizi elde etmek için, önümüzde duran tüm engelleri ne pahasına ortadan kaldırmak isteriz. Enerjimizi hangi konularda yönlendireceğimiz bu geçişin yöneticisi olan Mars transitlerine göre şekillenir. 16 Kasım 2012 tarihine kadar, yolculuklar, adalet, hukuk ile alakalı konular, yabancılarla olan her türlü ilişki, ideallerimiz için savaşma arzumuz gayet yüksek.

Reklam
Reklam

Ancak biraz önce belirttiğim gibi, ne istediğimizi bilmek çok önemli. Dağılmadan, kararlılıkla ilerlemek, deyim yerindeyse boşa kürek sallamamak için amacımızın farkında olmamız lazım. 16-25 Kasım arasında hedefimizi gerçekleştirme anlamında çok daha kararlı hareket edebiliriz. İş anlamında sorumluluklarımızın bilinci içinde hareket edebiliriz. Ancak 16 Kasım tarihine kadar epeyce dağılabiliriz.

Ne yaptığımızı bilmekte, ortaya koymakta zorlanabiliriz. Eğer böyle bir durum söz konusu ise, bize düşen bu tarihe kadar düşünmeden kararlar vermemek. İyice bir gözden geçirmektir.

Güneş-Akrep burcu döneminde, aykiri bir kimlik sergileyebiliriz. Atesli ve saldirgan davranışlarımız olabilir. Bize meydan okunduğunda tepkide bulunuruz. Kıskançlık, dik kafalılık, kincilik, kuşkuculuk bu dönemin gölge taraflarıdır. Yasam ve ölüm üzerinde düşünmek bize ilginç gelir. Günesin akrep oluşu aslında olumlu bir görünüm değildir.

Özellikle kişinin doğum haritasında Güneş 6.eve düşmüş ise sağlığımızla yakından ilgilenmemiz gerekir. Yüksek ateş ve dolaşım bozukluklarına karşı doktor kontrollerimizi mutlaka yaptıralım. Yaptığımız her şeyi ciddiye alalım. Bir amacımız olsun.

Reklam
Reklam

Ancak kimsenin işlerine de burnumuzu sokmayalım. Bencil davranmayalım. Hesapçı olmayalım. İnsanlarla bir arada yaşadığımız gerçeğini unutmayalım. Bu süreç kimyagerlik, spor, bilimsel araştırmalar, askerlik, satış yöneticiliği, operatörlük, dişçilik, mühendislik, gazetecilik, müzisyenlik, yazarlık gibi alanlarda etkili bir zaman dilimidir.

**Şimdi beraberce Akrep burcunu yakından bir inceleyelim.

**

Akrep Burcu Kadını

Akrep burcu kadını cazibeli, azimli,hırslı,akıllı ve sezgileri kuvvetli yapısıyla dikkat çeker. Hoş bir mizacı vardır, alçak gönüllü ve yumuşak başlı görünmesine karşın bir o kadar da mağrur ve kibirlidir.

Kıskançlık akrep burcu kadınının mizacında vardır. Kendisinden üstün olan ya da sahip olamadığı her şeyi kıskanabilir. Dostlukları onun için çok önemlidir. Daima çevresinde nüfuzlu dostları bulunur.Yalandan nefret eder. Yalan söylenildiğini hissettiği anda o ortamdan uzaklaşmayı tercih eder. Dürüsttür ve dürüstlüğe fazlasıyla önem verir.

Reklam
Reklam

Gururlu akrep burcu kadını doğru bildiği konularda kesinlikle taviz vermez.Cesurdur ve tuttuğunu koparıncaya kadar çabalamaya devam eder. Başarısızlığı hiçbir şekilde kabul etmez. En olumsuz yönü şüpheci olmasıdır. Herkese karşı garip bir şüphecilikle yaklaşır. Kolay kolay karşı tarafa güvenmez. Her ne kadar mantığıyla hareket etse de içten içe fazlasıyla duygusaldır.

Akrep burcu kadını yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz. İntikam duygusu çok gelişmiştir. Çevresindeki kötü niyetli insanlara karşı suskun kalmayı pek tercih etmez.

Akrep burcu kadını doğal cazibesiyle karşı cinsi fazlasıyla çeker. Bir ilişkide öncelikle sevgi ve saygıya önem verir. Fazlasıyla kıskançtır ve eşini aşırı derecede sahiplenir. Eğer erkek saygılı aşk dolu ve arzulu bir yaklaşım içinde olursa akrep burcu kadını eşini mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Sahiplenme duygusu fazlasıyla gelişmiştir.

Akrep burcu kadını aşkla sevdiği bir erkekle ömür boyu mutlu olabilir. İlişkisinde sorumluluk sahibidir. İlişkide genelde çocuk istemez, fakat çocuk sahibi olmuşsa sorumluluk sahibi mükemmel bir anne olacaktır.

Reklam
Reklam

Akrep Burcu Erkeği

Akrep burcu erkeği arzulu, kararlı, duygusal ve duyarlı yapısıyla dikkat çeker. Neşeli ve hareketli gibi görünse de karamsar bir hali vardır. Hayatın zevklerine aşırı düşkündür. Özellikle yemeğe,alkollü içeceklere ve cinselliğe karşı zaafı vardır.

Akrep burcu erkeği herkese ve her şeye karşı şüpheci tavırlar içindedir. Kimseye kolay kolay güvenmez. Maddiyata çok fazla önem verir. Çünkü maddi anlamda edinilen gücün güven verdiğini düşünür.

Eleştirmeyi seven akrep burcu erkeği tenkit edilmekten hoşlanmaz. Açık sözlü ve güvenilirdir. Dostlarına çok önem verir.Fedakardır.

Akrep burcu erkeğinin bakışları çok etkilidir.Bakışlarıyla karşı tarafa duygu ve düşüncelerini kolaylıkla ifade edebilir. Çevresindeki insanların kişiliklerine dair tüm detayları anlayabilir ve yorumlayabilir. Analiz yeteneği gelişmiştir.

İkili ilişkilerinde oldukça kıskandır ve eşini aşırı derecede sahiplenir. Eşiyle gurur duymak ister. Evlenmeye karar verdiğinde arzulu, tutkulu, sadık ve eşinin tüm isteklerini yerine getirmeye çalışan uyumlu bir eş olacaktır. Akrep burcu erkeği iyi bir eş olduğu gibi, çocuklarına karşı da sevecen ve iyi bir baba olacaktır.

Reklam
Reklam

23 Eylül saat 03:13-21 Kasım saat 23:50 tarihleri arasında AKREP burcunda seyrini sürdürecek Güneşin burçlar üzerindeki yansımalarını aşağıdaki linkler aracılığıyla gözden geçirebilirsiniz. Yorumunuzda, bu geçişin GENEL etkileri-Önemli GÖRÜNÜMLERİ tarihleriyle ele aldım.

Gönlünüz her dem huzurlu dolsun, mutluluk gözlerinizden okunsun. Gönülden sevgilerimle,

iremSU

Mynet Astroloji Danışmanı

BURÇLARA ETKİLERİNİ GÖRMEK İÇİN DEVAM EDİNİZ... - - - - - -

KOÇ

Sevgili Koçlar 23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş önümüzdeki bir ay boyunca hem ilişki hem iş ortağı hem de psikolojik açıdan sizi rahatsız eden konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Bir kayıp veya mecburi bir ayrılık yaşıyorsanız bu durumu kabullenmekte ve hayatınıza devam etmekte zorlanabilirsiniz.

Fakat unutmayalım ki, hayat devam etmektedir. Bize düşen ayakta durmaya çalışmaktır. Kimileri bu geçiş etkinliğinde, ortak parasal konular üzerinde bir hayli durabilirler. Sözgelimi eşinizin mali durumu sizi bir hayli yakından ilgilendirecektir. Çünkü sonuçta evin geçimi ve huzurun temini için gelir konusu gayet önemlidir. Diyelim ki evli değilsiniz. Böyle bir geçişte tutkulu bir aşkla sarıp sarmalayacak birine ihtiyaç duyarsınız. İçgüdüsel dürtüleriniz bir hayli yoğunlaşır. Bu öyle bir aşk olmalıdır ki, size tüm geçmişi unuttursun ve yeniden hayata aşkla bağlamanızı sağlasın. Bu geçişin bir başka etkisi, geçmiş defterlerin artık kapatılması ve zor da olsa yeni bir sayfanın açılmasıdır. Bu ister parasal ister ilişki isterseniz farklı bir konuda olsun aynıdır. Hayatın kendi içindeki savaşı, karmaşası, tuhaflıklarını en az mutlulukları kadar benimsemek, ona göre yaşamı kurgulamak ve gücümüzü hafife almamak lazımdır.

Reklam
Reklam

Bu dönemde nafaka, sigorta, krediler, yasal borçlar, miras davaları, ortaklıkla ilgili bölüşümler gayet önemli olup, artık bu konuların fazlasıyla öne gelmesini sağlar. Satürn Akrep ve Kuzey düğüm Akrep geçişlerini de hesaba katarsak her türlü paylaşımda iktidar hevesimiz, kazanma isteğimiz yükselecek ve ne olursa olsun baskın olmaya çalışacağız. İşte bu durum, bazen kaybetmemize bazen kazanmamıza yol açsa da, maddi ve manevi anlamda dikkatli olmayı, bu konulara önem vermemiz gerektiğini anlayacağız.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim Güneş-Satürn kavuşumu. 29 yıl sonra Akrep burcunda ilerleyen Satürn ile Güneşin yan yana gelişleridir. Kimliğinizi başkalarına kabul ettirme, arzu ve isteklerinizi mutlak ele geçirme yönünde etkileyicidir. Hem otoriteler hem de dış etkenler sizi kısıtlayabilirler. Maddi ve manevi anlamda iş ortaklarınızla, patronunuzla, ailenizle veya partnerinizle aranızdaki paylaşımların ciddi bir şekilde ele alınması gerekebilir. Bu kişilerden gelen baskılar ve zorluklar aslında ne kadar sıkıcı olsa da, bunlarla mücadele ederek ayakta durmayı öğreneceksiniz.

Reklam
Reklam

Olmayacaksan Çare,,

Bari Gölge Etme

Merhem misin Bu Yaraya

Zehir misin yoksa Söyle.....iremSU

Gönlünüz her dem huzurlu dolsun, mutluluk gözlerinizden okunsun. Gönülden sevgilerimle, - - - - - -

BOĞA

Sevgili Boğalar 23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, en başta karşı cinsle olan ilişkinizde, iş ortaklarınızla aranızdaki alışverişte, bir başkasının gözünden kendinizi tanımlama yönünde önem taşıyor. Bildiğiniz gibi Satürn ve Kuzey düğüm artık evlilik evinizde seyir halinde. Şimdi Güneş onlara bir aylığına iştirak ediyor. Güneş-Akrep burcu seyri boyunca, ilişkisi problemsiz gayet yolunda yürümekte olan çiftler ileriye dönük kararlar alabilirler. Maddi ve manevi anlamda güçlenmek için ortak çıkarlarını gözetmeyi gayet iyi bilirler. İlişkisi problemli olan Boğalar, bu süreçte partnerlerinin baskın tavırlarıyla karşılaşabilirler. Hakimiyeti elinde tutmak istediği için ve bu durum hoşumuza gitmediği için mücadele etmemiz gerekebilir.

Nedir bu baskınlıklar? Kıskançlık, denetlemeye çalışması, evliliğe yanaşmaması veya evliysek birlikteliğin sorumluluğunu üstlenmemesi, bizi bazen umursamaması, dinlememesi, hesapçı davranması. Bütün bu olumsuzluklar aslında bize şunu söylemektedir. Bu ilişkinin hayatımızdaki yeri ve önemi nedir? Bu tavırlarının sebebi, biz miyiz yoksa bu kişi karakteri gereği mi böyle davranıyor? Doğal olarak oturup düşünmeliyiz. Soğukkanlı bir şekilde bu ilişkiyi gözden geçirmeliyiz. Bu gözden geçirmede maddi ve manevi menfaatlerimizi gözetmek isteyebiliriz. Öyle ya bu baskılara dayanamayıp ayrılırsak ve onun desteğiyle yaşıyorsak nasıl yaşarız gibi. Bu süreçte yapılması gereken, bu ilişkiyi ya yenilemek, aksaklıkları birlikte ele alarak düzeltmek olmalıdır.

Reklam
Reklam

Ancak burada önemli olan, sizin de kendinizi bir analiz etmenizdir. İlişkisi olmayanlar için bu bir aylık dönem, uzun süreli ve kalıcı bir ilişkiye bakış açımızı gözden geçirmektir. Biz nasıl biriyle yaşayabiliriz veya nasıl bir kişiyle hayat kurabiliriz. Bütün bu incelemeler son derece önemli olacaktır.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim Güneş-Satürn kavuşumu, hem ilişki hem iş ortaklığı hem de kişisel anlamda ciddi bir şekilde düşünmenin, sorumluluklarınızı ele almanın, kazanç ve kayıp anlamında herşeyi gözden geçirmenin işaretçisidir. Başkalarıyla işimiz, ilişkimiz gereği yan yana olmamız icap edebilir. Burada önemli olan, karşılıklı çıkarların gözetilmesi ve ona göre hareket edilmesidir. Belli bir baskı oluşabilir. İş birliği yaptığımız kişi kendi payına düşeni önemseyebilir. Böyle bir durum sizi kızdırabilir. Onun için, ne siz ne de bir başkası kendi çıkarınızı değil, işinizi, ortaklığınızı veya ilişkinizi önemsemeli, hep beraber kazanacak şekilde hareket etmelisiniz. Böylece güçlenirsiniz.

Olmayacaksan Çare,,

Bari Gölge Etme

Merhem misin Bu Yaraya

Zehir misin yoksa Söyle.....iremSU

Gönlünüz her dem huzurlu dolsun, mutluluk gözlerinizden okunsun. Gönülden sevgilerimle, - - - - - -

İKİZLER

Sevgili İkizler 23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, önümüzdeki bir aylık süreçte çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda durumunuzu gözden geçirmeniz ve mücadeleci davranmanız gerektiğini gösteriyor. Mücadele derken, aklınıza bir problem gelmesin. Sadece gerekli olanla olmayan arasındaki farkı belirleyip, zamanı iyi bir şekilde değerlendirmek, verimli bir şekilde çalışmak içindir. Bazen görevlerimiz, yaşadığımız hayat, dış etkenler, belirsizlikler, kafamızın içindeki hedefe uymayan şartlar ve zorluklar bizi stres altında bırakır. Huzursuz oluruz ama elimizden bir şey gelmez sanırız.

Güneş-Akrep burcu seyri, iş ilişkilerinde yaşanan gerginlikleri körükleyebilir. Bizi anlamayan veya bizim anlayamadığımız insanlar yüzünden zaman kaybetmek zorunda kalırız. Bunların önüne geçilmesinin yolu, biraz önce işaret ettiğim gibi her şeyi dikkatlice ele almak, bizi yoran, üzen veya ilerlememizin önünde engel oluşturan durumları derleyip toparlamaktır. Beslenmemiz, uyku düzenimiz kısaca sağlığımızı ihmal etmemeliyiz.

Şikayetlerimizi mutlaka bir doktora göstermeli, tedavilerimizi ihmal etmemeliyiz. Bütün bu minik uyarılar sakın aklınıza olumsuz bir durum getirmesin. Astrolojik geçişler bize yol gösteren trafik ışıkları gibidir. Biz bu uyarıya göre emniyetle yol alabiliriz. Yine bu dönemde evcil hayvanlarınız, yanınızda çalışan kişilerin sağlığı, iş anlaşmaları, alacak verecek konuları, iş ortaklığıyla ilgili meseleleri ele alabilir, tanzim edebilirsiniz.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim tarihinde Güneş-Satürn kavuşum etkisi altındayız. Bu görünüm, mali konular, iş sözleşmeleri, iş görüşmeleri, sorumlulukların artışı anlamında önemlidir. Ciddi bir şekilde iş meseleleri ele alınmalıdır. Eğer aksaklıklar varsa, bunlar mutlaka düzenlenmelidir.

Olmayacaksan Çare,,

Bari Gölge Etme

Merhem misin Bu Yaraya

Zehir misin yoksa Söyle.....iremSU

Gönlünüz her dem huzurlu dolsun, mutluluk gözlerinizden okunsun. Gönülden sevgilerimle, - - - - - -

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler 23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, hangi konuyu hayatımızda ön planda tutuyorsak onu elde etmek anlamındaki güçlü mücadelemizin işaretidir. Gayet anlamı ve derinlikli bir şekilde düşünebilmemizi, bir başka bedenle, ruhla, kişiyle ortaklaşa hareket ederek güçlenmemizi sağlar. Bu güçlenme beraberinde sorumluluk yükler ve bizi büyütür, geliştirir. Bu geçişte önümüzdeki bir ay boyunca sevdiğimiz, bağlılık duyduğumuz insanların üstüne titreriz.

Onlara bir zarar gelmesin isteriz. Bildiğiniz gibi Satürn ve Kuzey düğüm, tutulmalar artık aşk evinizde etkili olacak. Bu da gösteriyor ki, bu konularda olgunlaşacağız, deneyim sahibi olacağız ve bu alanda hayatımızı yeniden restore edeceğiz. Kimileri için bu bir çocuğa sahip olmanın getirdiği yükümlülük, kimilerine göre yaşanan bir aşkın bizi derinlikli düşünmeye sevketmesi, bazılarınıza göre kendinizi ortaya koymak için verilen mücadelenin göstergesidir. Ancak bunları olumsuz yönde düşünmeyiniz. Bunların hepsi sizi geliştiren, gücünüzü anlamanızda rehberlik eden, dikkatli olma gereği hissettiren meselelerdir.

Bazen yükümüz artar bazen hissettiğimiz haz duygusu bizi keyiflendirir. Ancak her gülün bir dikeni olduğunu unutmazsak, dikenine rağmen gülü sevmeyi öğreniriz.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim tarihindeki Güneş-Satürn kavuşumunu Akrep burcunda yaklaşık 29 yıl sonra deneyimleyeceğiz. Bu önemli kavuşum henüz Akrepte ilerleyen Satürn geçişinin ilk önemli yapılanma dersidir. Sorumluluk verici, dikkatli olmamızı gerektiricidir. Ancak bütün bunlar köklü bir değişim ve dönüşüm için gereklidir. Bizi güçlendirecektir.

Olmayacaksan Çare,,

Bari Gölge Etme

Merhem misin Bu Yaraya

Zehir misin yoksa Söyle.....iremSU

Gönlünüz her dem huzurlu dolsun, mutluluk gözlerinizden okunsun. Gönülden sevgilerimle, - - - - - -

ASLAN

Sevgili Aslanlar 23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Akrep burcu ilerleyişi, kendinizi her anlamda güven altına alma arzunuzun işaretçisidir. Aileniz, yuvanız, miras, mal, mülk, emlak ile alakalı konularla yakından ilgilenebilirsiniz. Kişi bu istekle, ilerisi adına bir yer satın almayı ve oraya yerleşmeyi düşünebilir.

Satürn ve Kuzey düğümün de Akrep burcunda ilerlediğini düşünürsek, yerleşimle ilgili meselelerin bugünlerde veya iki buçuk yıl içinde gerçekleşmesi, konuşulması, planlanması mümkündür. Şunu bilelim ki, Güneş astrolojik olarak istek gücümüzdür. Yavaş ilerleyen gezegenlerin işaret ettiği konuları ön plana getirir ve belirginleştirir. Siz bu meseleler üzerinde yoğunlaşırsınız. Şartlar yavaş yavaş değişmeye dönüşmeye başlar.

Bunu olumsuz yönde ele almayınız. Bu değişimlerin sizler için, bir dönüşüm ve yenilenme süreci olduğunu bilerek bilinçli şekilde düşünmeye, hareket etmeye çalışınız. Sözgelimi bu süreçte bazılarınız evlenip yuvadan ayrılabilir, kimileri ev satın alınabilir veya başka yere taşınabilir. Bir kısmınız yatırım amaçlı bir borcun altına girerek mücadele verebilir. İşlemeyen her şey dönüşür ve işler hale getirilir. Bu işler hale getirme işlemi kimileri için zorlayıcı olsa da, aslında kişiyi olgunlaştıran, ayaklarının üzerinde durmasını sağlayan düzenlemelerdir. İşte Güneş-Akrep burcu seyir döneminde, hem Satürn hem Kuzey düğüm Akrep geçişindeki yaşanması muhtemel gelişmelerin ilk örnekleri hissedilmeye başlar.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim tarihinde Güneş-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Bu görünüm, ciddi ve sorumluluk duygusu çerçevesinde hareket ederek, hem ailevi hem özel yaşam hem de iş hayatımızla alakalı konular üzerinde duracağız. Kimlerle birlikte yaşıyorsak, çalışıyorsak veya köklü bir bağlantımız varsa bu kişilerle olan ilişkimizi gözden geçirmemiz gerekebilir. Onlar bize veya biz onları uyarabiliriz. Sorumluluk yüklenebiliriz veya yükleyebilirler. Bizi kontrol edebilirler. Mecburen biz de, kendimizi korumak, çıkarlarımızı tehlikeye düşürmemek için mücadele edebiliriz.

Olmayacaksan Çare,,

Bari Gölge Etme

Merhem misin Bu Yaraya

Zehir misin yoksa Söyle.....iremSU

Gönlünüz her dem huzurlu dolsun, mutluluk gözlerinizden okunsun. Gönülden sevgilerimle, - - - - - -

BAŞAK

Sevgili Başaklar 23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, eğitim hayatı, çevre ilişkileri, iletişim, kendinizi ifade edişiniz, yolculuklar, haberleşme, günlük koşuşturma, işlerinizin takibi, ticaret, kardeş ve yakın akrabalarınızla alakalı konuların gözden geçirilmesi ve bulunduğunuz durumun ciddiyet ve sorumluluk duygusu çerçevesinde ele alınması gerekebilir. Bir işi yapmak, bir düzeni oturtmak veya uygulamak yönünde mücadeleler verebiliriz.

Sizin düşünce tarzınız, fikirleriniz, inandıklarınız, ifade etmeye çalıştıklarınız, başkaları tarafından dikkate alınabilir veya karşı çıkılabilir. Bir şeyi elde etmek, iletişimde bulunmak zorlaşabilir. Kararlarınızı tekrar gözden geçirmeniz söylenebilir. Bu süreçte çevrenizde bazı değişimler, düzenlemeler, yenilenmeler görülebilir. Bunlara adapte olmakta güçlük çekebilirsiniz. Ancak bunlar ilerisi adına önemli değişikliklerdir. Bir de bu açıdan bakmak lazım. Sorumluluklar artabilir, baskılar çoğalabilir. Bu baskılar aslında sizi geliştirici uyarılardır. İlk anda kızarız, söyleniriz ama bir bakarız ki, uzun vadede gerekliymiş. Yeni komşular, yeni arkadaşlar, yeni bir çevre edinebilirsiniz.

Yakınlarınız başka bir yere taşınabilir, evlenebilir, sizden ayrılabilirler veya tam tersi yıllardır görüşmediğiniz akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Satürn ve Kuzey düğüm Akrep geçişleri de zaten yukarıda genel olarak izah ettiğim değişimlerin önümüzdeki yıllarda epeyce etkili olacağını gösteriyor. İşte bu değişimin ilk örnekleri, Güneş-Akrep burcu geçişinde görülebilir.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim Güneş-Satürn kavuşumu, aile büyükleriniz, iş yerinizdeki patronunuz, yakınlarınız, çevrenizle alakalı bazı gelişmeler, sorumluluk almanızı gerektirebilir. Önemli bir görüşmede bulunabilirsiniz. Bu görüşme bir değişimin işaretçisi olabilir. Bu değişiklik eğer sizin için zorluklar içeriyor ancak uzun vadede faydalı olacaksa duygusal düşünmemeli, mantıklı hareket etmelisiniz. Belki iş hayatına atılabilir, farklı bir yere taşınabilir, sevdiğiniz ortamdan uzaklaşmanız gerekebilir. Ancak bunlar sizin için gerekli yenilikler ise uymakta, buna göre hayatınızı düzenlemekte yarar var.

Olmayacaksan Çare,,

Bari Gölge Etme

Merhem misin Bu Yaraya

Zehir misin yoksa Söyle.....iremSU

Gönlünüz her dem huzurlu dolsun, mutluluk gözlerinizden okunsun. Gönülden sevgilerimle, - - - - - -

TERAZİ

Sevgili Teraziler 23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş maddi-manevi meseleler, alacaklarınız, borçlarınız, kendinizi yeniden yapılandırmanız, bütçenizle alakalı konuların ön planda görüşülmesini, düşünülmesini gerektiren zaman dilimidir. Bu süreçte, gizemli davranabilirsin. Durumunuzu kimsenin bilmesinden hoşlanmazsınız. Kafanızın içinde kendinize göre planlar vardır. Bu planları gerçekleştirmek için mücadele verebilirsiniz. Paraya daha fazla düşkün olursunuz ancak kazanmak için daha fazla çaba sarfedersiniz. Araştırırsınız, soruşturursunuz, neler yapabilirim diye düşünürsünüz.

Eğer bir borcunuz varsa bunu ödemeye, alacağınız varsa tahsil etmeye çalışırsınız. Şartlarınız değişebilir. Eğer tek başınıza geçinmekte zorlanıyorsanız birinin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Ortaklıklar gündeme gelebilir.

Ancak bu ortaklarla aranızdaki paylaşımların çok dikkatli kontrolü şarttır. Önceden çalışmıyorsanız, işe başlayabilirsiniz. Farklı bir iş arayarak daha rahat yaşamak istersiniz. Diyelim işinizden memnun değilsiniz. Başka iş ararsınız. Ancak hemen cevap alamadığınız için mevcut geliriniz risk altına girmesin diye katlanırsınız. Bir iş ortaklığı veya bir evlilik sona erebilir veyahut evlenirsiniz. Bunlar bütçenizle ilgili yeni bir değişim olduğu için, bu yeni olana adapte olmanız gerekebilir. Biliyorsunuz Satürn, Kuzey düğüm-Akrep burcu süreçleri artık bu konularda etkili olacak ve Güneş önümüzdeki iki buçuk yıllık sürecin yukarıdaki bir kısmını izah ettiğim değişimlerin ilk işaretlerini görme anlamında etkili olabilir.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim tarihinde Güneş-Satürn kavuşumu meydana geliyor. Bu kavuşum Akrep burcunda 29 yıl sonra oluşuyor. Her sene Güneş bu burçtan geçerken yine Satürn ile kavuşum yapacak. Tabii ki doğum tarihlerimize göre kimileri bu sene, bazıları önümüzdeki yıl ve sonraki yıl bu enerjiden etkilenecek. Bu kavuşum sorumlulukların, yeniden mali ve manevi konuların üzerinde bir planlama yapılması, ciddi bir şekilde kendinizi gösterme yönünde önemlidir. Otoritelerle, ailenizle, iş ortaklarınızla aranızda görüşmelerde bulunabilirsiniz. İşe başlarsınız veya başka bir iş için mücadele verebilirsiniz. Evlilik veya boşanma kararı, mal mülk taksiminde bulunabilirsiniz.

Olmayacaksan Çare,,

Bari Gölge Etme

Merhem misin Bu Yaraya

Zehir misin yoksa Söyle.....iremSU

Gönlünüz her dem huzurlu dolsun, mutluluk gözlerinizden okunsun. Gönülden sevgilerimle, - - - - - -

AKREP

Sevgili Akrepler 23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş, sizler açısından tabii ki çok daha önemli. Bir yıl sonra burcunuzla kavuşum yapan Güneş öncelikle siz hayata nasıl bakmaktasınız, neler yapmayı hedeflemektesiniz, geleceğinizle alakalı konularda neler düşünüyorsunuz sorularına cevap bulmanızda rehberinizdir. Bildiğiniz gibi Satürn ve Kuzey düğüm Akrep burcunda ve şimdi Güneş de aynı noktada ilerliyor. Bütün bunlar, gelişiminiz anlamında birebir etkili geçişlerdir.

Yaşamınızın kontrolünü sağlamak için öncelikle kendinizi şöyle akıllı ve dikkatli bir şekilde ele alınız. Eksiklerinizi, yanlışlarınızı, bakış açınızı, dış dünyadaki tavırlarınızı, eğilimlerinizi, sağlığınızı, cesaret gücünüzü gözden geçirin. Hayati anlam taşıyan bu geçişler, önümüzdeki bir ay ve diğer geçişleri de hesaba katarsak iki buçuk yıllık önemli gelişmelerin işaretçisidir. Sizler şimdi Güneş-Akrep burcu seyir dönemini sağlıklı bir şekilde değerlendirmek için, kendinize hedef belirleyiniz. Mücadele ve zorluklar, engeller karşınıza çıksa da, bunları aştıkça kuvvetleneceğinizi, gelişeceğinizi bilerek ilerleyin. Sorumluluk almaktan çekinmeyin. Tabii ki zorluklar olacak ve bazen yorulacaksınız, hatta pes edecek hale geleceksiniz. Ancak yıkılmadan ayakta durmayı öğreneceksiniz. Hayat kolay değil, ancak hayatı başarmak da imkansız değil.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim tarihinde burcunuz üzerinde ilerleyen Güneş ile Satürn yan yana geliyor. Hem enerjinizi isteklerinizi elde etme anlamında yönlendiriyorsunuz hem de sorumluluklarınızın farkına varıyorsunuz. Ciddi bir şekilde işlerinize odaklanmanız, yaşamınızı düzenlemek için kararlı olmanız şart. Gerek iş gerek çevre gerekse sizi ilgilendiren her konuda sağlam bir duruş sergileyerek, çalışır çabalarsanız amacınıza ulaşırsınız.

Olmayacaksan Çare,,

Bari Gölge Etme

Merhem misin Bu Yaraya

Zehir misin yoksa Söyle.....iremSU

Gönlünüz her dem huzurlu dolsun, mutluluk gözlerinizden okunsun. Gönülden sevgilerimle, - - - - - -

YAY

Sevgili Yaylar 23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, duygusal anlamda dışa karşı kendinizi örtme, gizlenme, göstermek istememe şeklinde bir yansımaya sebep olabilir. Bu göstermeme durumu aslında biraz da kendinizi toparlamak şöyle bir kafanızı dinlemek, sizi rahatsız eden meseleleri tekrar gözden geçirmek şeklinde faydalıdır. Ancak her Yay burcu böyle hissetmeyebilir.

Hayata bakış açınız, bugüne dek yaşadığınız deneyimler, içinde bulunduğunuz şartlar veya karakter yapınız gereği süreci zorlu geçirmeniz de mümkündür. Öncelikle durumu tam anlamıyla kavrarsak, bu enerjiyi nasıl doğru manada kullanabileceğimizi de biliriz. Böylece hassasiyet taşıyan kişiler de süreci olumlu şekilde ve iç huzuruyla geçirebilirler.

Ne gibi yansımalar olur birlikte gözden geçirelim. Zorlayıcı yanlarından önce bahsedeyim. Biraz önce bahsettiğim gibi, bazı kişilerle aranıza mesafe girebilir. Onları görmek, onlarla konuşmak, dertleşmek, paylaşımda bulunmak istemezsiniz. Kafanız karışıktır. Sapla samanı birbirinden doğru şekilde ayıramadığınız için gergin ve içten içe öfkelisinizdir.

Bazı kişiler canınızı sıkabilir veya şartlar gereği işleriniz umduğunuz gibi gitmediği için her şeye kızabilirsiniz. Sizi üzen insanlara karşı iyi niyetli düşünmeniz kolay olmayabilir. Sağlığınız bundan etkilenebilir. Gelelim bu dönemin faydalarına. Bir proje üzerinde veya belirlediğiniz bir hedefle ilgili çalışmalara başlayabilirsiniz. Bir işi öğrenmek, gelişmek için geriye çekilerek planlamada bulunabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Eğer birileri canınızı sıkıyorsa bir müddet ayrı durabilirsiniz. Böylece sinirlenmemiş olursunuz. Eğer çalışıyorsanız işlerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Geliştirici, huzur verici ve sakinleştirici kitaplar okuyabilirsiniz. Şimdi tercih sizin dostlarım. Hangi anlamda kullanmak istiyorsanız bu dönemi, bu bilgiler ışığında değerlendirebilirsiniz.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim tarihindeki Güneş-Satürn kavuşumu sorumluluklarımızı bize hatırlatıyor ve içinde bulunduğumuz şartları hem iş hem duygusal hem sağlık anlamında gözden geçirmemiz gerektiğini gösteriyor. Otorite konumundaki aile, eş, patron veya bazı kişilerin üzerinizde baskınlık kurabileceğini işaret ediyor. Bunun yanı sıra faydalı yanları da var. Amacınız için odaklanmanızı, çalışmanızı sağlıyor. Sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirmek için bu tarihte şöyle bir sakin ve bilinçli hareket etmenizde yarar var.

Olmayacaksan Çare,,

Bari Gölge Etme

Merhem misin Bu Yaraya

Zehir misin yoksa Söyle.....iremSU

Gönlünüz her dem huzurlu dolsun, mutluluk gözlerinizden okunsun. Gönülden sevgilerimle, - - - - - -

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar 23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, sosyal hayatınızı, arkadaş çevrenizi, ilişkilerinizi, hedeflerinizi derinlikli bir şekilde gözden geçirmeniz yönünde gayet olumludur. İdeallerinizi belirleyebileceğiniz bu dönemde etrafınızdaki dünya ile olan her türlü temasınızda karşılıklı güven ihtiyacınız bir hayli yükselir.

Birlikten kuvvet doğar mantığı bir slogandır bu dönemde. Hakikaten kıskançlıklar, paylaşımsızlık, öfke ve önyargılı davranmaktan uzak durmak gerekir. Toplumsal hayatta verdiğiniz mücadele takdire şayandır. Elinizden geldiğince problemler karşısında yıkılmadan, kararlılıkla hareket ederseniz bu süreci gayet olumlu şekilde geçirebilirsiniz. Genelde Güneş-Akrep burcu seyirlerinde insan kendini bir hedefe yönlendirmeli, diğer insanlarla koordine halinde çalışmayı bilmelidir.

Bazen tek başına yetersiz kalabilirsiniz. Böyle bir durumda bencil davranmak yanlış olur. Ne de olsa Mars idaresinde olan Güneş-Akrep burcu seyir dönemlerinde kendi içinde ateşlilik, fevrilik taşır. Ama mademki bu yönünü biliyoruz. O zaman süreçte biraz tedbirli davranırız. Bildiğiniz gibi, Satürn ve Kuzey düğüm Akrep burcunda henüz ilerlemeye başladı. Bu yeni bir dönem ve yeni bir yol. Bu geçişlerin işaret ettiği konulara, yansımalara yavaş yavaş alışacağız ve sonunda ileriye yönelik olarak kalıcı hedeflerimizi belirlemiş olacağız.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim tarihindeki Güneş-Satürn kavuşum etkisi altında biraz önce yukarıda belirttiğim hedef belirleme anlamında sorumluluklarımızı belirgin hale getiriyor. Amacımız ne ise ona göre mücadelemizi sürdürmeli, etrafımızdaki insanlarla ciddi bir şekilde ilişkiler kurarak ve paylaşımda bulunarak ilerlemeliyiz. İşinizdeki gelişmeler sizi farklı sosyal gruplar içinde sorumluluk almaya yöneltebilir. Güçlü insanlarla işbirliğinde bulunabilir, desteklenebilirsiniz.

Olmayacaksan Çare,,

Bari Gölge Etme

Merhem misin Bu Yaraya

Zehir misin yoksa Söyle.....iremSU

Gönlünüz her dem huzurlu dolsun, mutluluk gözlerinizden okunsun. Gönülden sevgilerimle, - - - - - -

KOVA

Sevgili Kovalar 23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş süresince, kariyer hayatınızla ilgili konularda bir hayli hırslı davranabilirsiniz. İşinizi fazlasıyla sahiplenir, kolay kolay vazgeçmezsiniz. Eğer siz, kararlı, dayanıklı ve yolundan dönmeyen yapıda bir kişiyseniz bu dönemde hem ilerlemek hem yükselmek adına mücadeleden kaçmaz, başarılı olmak için var gücünüzle çalışırsınız. Araştırır, bilgilenir, hiçbir şeyi hafife almazsınız. Tutkulu, hedefe odaklı ve kazanmaya dönük bir şekilde hareket edersiniz. Gerektiği zaman işbirliğinde bulunabilirsiniz. Çünkü bunun size olan artılarının farkına varacak kadar mantıklı düşünürsünüz.

Çalışkan, azimli, detayları atlamayan, paylaşımcı, kolay kolay vazgeçmeyenler işte bu süreci bu şekilde olumlu değerlendirmiş olurlar. Şimdi gelelim dönemin zorlu yanlarına. Özellikle kişisel yapı itibariyle kıskanç, kimseyle birleşmeye, paylaşmaya gelemeyen, sinirli, rakiplerine tahammül edemeyen, fazla özgür, rahatına düşkün bir kişiyseniz ne olur?

Bu olumsuz bakış açısıyla insanlarla düzgün bir şekilde anlaşmanız, işinizde başarılı olmanız, tercih edilmeniz zordur. Otoritelerle tartışarak, sürekli uyarı alarak, iş değiştirerek zaman kaybedebilirsiniz. Peki ne olur? Zaman kaybı, sinirlilik, bir türlü dikiş tutturamama. Bütün bunlar pek hoş değil doğrusu. Kaldı ki, Satürn ve Kuzey düğüm Akrep burcunda ve kariyer evinizde ilerlerken neden yükselmek için zamanı doğru değerlendirmek varken boşu boşuna gerilim yaşayalım. Bu dönemde anne ve babanızla ilişkiniz de önemlidir. Onlarla daha fazla olmak, sahiplenmek, korumak, onları düşünmek istersiniz. Onlar da aynı şekilde size ihtiyaç duyabilirler. Evet kısaca bu süreç, hani eskilerin deyimiyle, ekmek aslanın ağzında demek yerine, ekmek aslanın midesinde diyerek düşünüp hareket edilmesi gereken zamandır.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim Güneş-Satürn kavuşumu, iş görüşmeleri, bağlantıları, iş yerindeki önemli bir değişim, bir kararın verilmesi anlamında gayet önemli. Kişi bu görünüm altında ilişki, iş hayatı, ailevi konular üzerinde odaklanır ve en doğru seçimde bulunmak için mantıklı düşünmeye çalışır. Bu görünüm size sorumluluk yükleyebilir. Otorite konumundaki kişiler hakkınızda bir karara varabilir. Eşiniz, babanız veya annenizle alakalı bir gelişim yaşanabilir.

Olmayacaksan Çare,,

Bari Gölge Etme

Merhem misin Bu Yaraya

Zehir misin yoksa Söyle.....iremSU

Gönlünüz her dem huzurlu dolsun, mutluluk gözlerinizden okunsun. Gönülden sevgilerimle, - - - - - -

BALIK

Sevgili Balıklar 23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, siz Balıkların bir başka şehir veya ülkede yerleşme kararı vermeniz anlamına gelebilir. Gidip yerinde görerek araştırarak seçimde bulunabilirsiniz.

Bu karar, eğitiminiz, işiniz, aileniz veyahut evlilik gibi nedenlerle alınabilir. Bildiğiniz gibi Satürn-Akrep burcu geçişi ve Kuzey düğüm Akrep etkisi zaten önümüzdeki iki buçuk yıllık süreçte sırasıyla siz Balıkların ufkunuzu geliştirme, yeniliklerde bulunma anlamında bir değişim, dönüşümün işaretçisidir. Mücadeleniz yüksek olacak. Belki zorlanacaksınız. Ancak şu var ki, yaşam tek düze değil. Hepimiz günün birinde bir sebeple büyümek, farklı deneyimler yaşamak, gelişmek, hayatımızı yönlendirmek için kararlar veriyoruz. Hayat önümüze fırsatlar çıkarıyor veya mecburen uymamız gerekiyor. Fakat şu var ki, hepsi bizim gelişimimiz anlamında önemli oluyor.

Tabii ki kimimiz bunun farkında bazılarımız zamanla anlıyor. Bu dönemde yüksek hedefler belirlemek, kararlı olmak, gerekirse her şeye sıfırdan başlamak, mücadele ederek kendinizi ortaya koymak gayet önemli. Ben sizler açısından bu süreci olumlu buluyorum. Güneş bir aylık dönemde, gerek Satürn ve gerekse Kuzey düğümün işaret ettiği konuların bir ön belirleyicisi olarak etkili olabilir. Yukarıdaki meseleler üzerinde düşünen bir çok Balıkla karşılaşabiliriz.

Hakkı olanı elde etmek için veya kendini aklamak adına bazı Balıklar bu dönemde maddi ve manevi davalarla uğraşabilirler. Mistik faaliyetler, gizemli konular, derinlikli araştırmalar bu dönemin etkileri arasındadır. Kişi kazanmak için azimli ve kararlı olmalıdır. İnsanlarla kaynaşmalı, gerekirse ortaklar edinmeli, çıkarlarının farkında olmalıdır. Yolunuz uzun ama bir önceki Satürn-Terazi burcu seyrinde olduğu gibi zorlu değildir.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim Güneş-Satürn kavuşumu hem çalışma hayatınız hem hedefleriniz hem de ilişki anlamındaki sorumlulukların artışıdır. Ancak bu sorumluluklar sizi büyütür, geliştirir, önünüzdeki yolu görmenizi sağlar. Hesabınızı iyi bilirseniz kazandırıcı olur. Panik olursanız fırsatları kaçırmanıza neden olur.

Olmayacaksan Çare,,

Bari Gölge Etme

Merhem misin Bu Yaraya

Zehir misin yoksa Söyle.....iremSU

Gönlünüz her dem huzurlu dolsun, mutluluk gözlerinizden okunsun. Gönülden sevgilerimle,