Güneş Enerjisinin Su Deposu, Otomobili Hurda Yığınına Çevirdi

Gaziantep'te gece etkili olar rüzgar nedeniyle uçan çatının çarptığı güneş enerjisinin su deposu, otomobilin üstüne...

Gaziantep'te gece etkili olar rüzgar nedeniyle uçan çatının çarptığı güneş enerjisinin su deposu, otomobilin üstüne düştü. Otomobil tost gibi ikiye katlanırken uçan çatı, 3 araç ve 3 binada hasara neden oldu.

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde etkili olan rüzgar nedeniyle Osmangazi Mahallesi'nde bir apartmanın çatısı uçtu. Uçun çatı önce terasta bulunan güneş enerjisinin su deposuna daha sonra karşı binanın çatısına değerek aşağı düştü. Çatıdan kopan parçalar iki apartmanın daha duvarlarına ve çatılarına zarar verdi. Çatının çarptığı ve 6. kattan aşağı düşen güneş enerjisinin deposu da bir aracın üzerine düştü.

Reklam
Reklam

Hasar gören binanın görevlisi Mahmut Uçar gece etkili olan rüzgar sırasında büyük bir gürültü duyulduğunu ifade ederek, "Rüzgar nedeniyle binanın çatısından kopan parçalar etrafa saçıldı. Kopan parçalar iki ayrı binada da hasara neden oldu. Çatının çarptığı su deposu ise altıncı kattan bu otomobilin üzerine düştü. Otomobil de gördüğünüz gibi hurda yığınına döndü. Araçta kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: