GÜNEŞ ERKEN DOĞAR MI?..

Neden olmasın?..

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Yeni Haber Gazetesini 16. yılında ziyaret etti!.

Burada konuşan Posbıyık, agresif tavrını ve ‘U’ dönüşlerini sürdürdü.

Daha önce övgüler yağdırdığı, AKP Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’ı, balıkçı barınakları konusunda suçlayarak; “Sanırım buralarda içki içildiği için, buraların açılmasını istemedi’, dedi.

Aynı Posbıyık geçtiğimiz günlerde Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ı ziyaretinde, ‘Balıkçı Barınaklarının kurulu bulunduğu Bozhane mevkiinde içki içiliyor. Kavgalar oluyor. Burada pis işler oluyor’, demişti..

Reklam
Reklam

Devam edelim:

Açıklamasının ileriki bölümlerinde Muhtarlar Derneğinin başlattığı ve Türk Metal Sendikasının 11 bin imza toplayarak; büyük destek verdiği Ereğli-Devrek yolu imza kampanyasını baltalamaya çalışan Posbıyık, “Bu işler imzayla olmaz. Eylem yapmak lazım. Gazetecilerde bu imza işini çok büyüttü.’, dedi.

Ama aynı Posbıyık; Ereğli-Gülüç yolu için saçma bir eylem yapmış ancak Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ciddiye alınmamıştı. Müdürlük, Posbıyık’a tabir-i caizse, ‘Sov yapmayı bırak da, önce alt yapı çalışmasını bitir’, demişti!..

Devam edelim:

Posbıyık açıklamasının ileriki bölümlerinde çalışmalarıyla göz dolduran Ereğli bir başka değerli kuruluşu Ticaret ve Sanayi Odasını diline doladı ve TSO için ‘kukla’ kelimesini kullandı!.

Başkan Posbıyık’ın bu ‘U’ dönüşlerine ve kirli siyasetine alışmış biri olarak bunları normal karşılıyorum.

Ama tükürdüğünü yalamak da artık fazla!.

Hem kavga çıkartacaksın, hem de barışmak için yerde paspas olacaksın!.

Bu durum sana yakışmıyor değil, yakışıyor!.

Gördüğünüz gibi Posbıyık artık alışılmışın dışında davranmaya başladı!.

Reklam
Reklam

Gün geçtikçe de olumsuz yönde ilerliyor.

Kendisinin de dediği gibi, Ereğli’nin sonu karanlık!.

Gerçekten de Ereğli’nin sonu 2013 Eylül ayındaki yerel seçimlere kadar karanlık görünüyor.

Ama güneşin doğmasına az kaldı.

Eylül ayını bile beklemeyebiliriz.

Bakarsın çok daha erken güneş doğar!..

Siz ne dersiniz?..

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz