Güneş Festivali Şehitler Nedeniyle Ertelendi

Mersin merkez ilçe Mezitli Belediyesi ile Makine Mühendisleri Odası Mersin Şubesi’nin birlikte düzenlediği ve bugün...

Mersin merkez ilçe Mezitli Belediyesi ile Makine Mühendisleri Odası Mersin Şubesi’nin birlikte düzenlediği ve bugün başlayacak olan “3. Soli Güneş Festivali”, Dağlıca’da 8 askerin şehit edilmesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, dün Hakkari’nin Şerminli İlçesi Dağlıca bölgesinde teröristlerce hain bir saldırıya uğrayan birlikten 8 askerin şehit olduğunu, 16 askerin de yaralandığını anımsattı. “Milletçe acımız büyüktür” diyen Başkan Yıldırım, şehit askerlere Tanrı’dan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Bu hain saldırı nedeniyle bugün başlayacak olan Soli Güneş Festivali’ni ertelediklerini bildiren Yıldırım, “Ulusumuzun başı sağ olsun. 20 Haziran'da başlayacak olan ‘3. Soli Güneş Festivali'miz ileri bir tarihe ertelenmiştir. Festivalimizin yapılacağı tarihler halkımıza ayrıca duyurulacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz