Güneş Festivali’nde Klasik Türk Müziği Konseri

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi ve Makine Mühendisleri Odası Mersin Şubesi tarafından bu yıl üçüncüsü...

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi ve Makine Mühendisleri Odası Mersin Şubesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek ‘Soli Güneş Festivali’nde Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu da konser verecek.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Müdürü Aşkın Günay, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Soli Güneş Festivali’nde yer almaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Günay, solist Ömür Abak ve İbrahim Özberk’in sahne alacağı konserde saz sanatçılarının da solistlere eşlik edeceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Tüm Mersinlileri 20 Haziran’da ki konsere davet eden Günay, “Kentimizin iki güzide sanat kurumunun kardeşliği ve ortak projeler üretmesi, kentimizin sanat alanındaki gücünü daha da arttırmaktadır. 20 Haziran açılış konserinde sanatın kalbi Soli Güneş Festivali'nde atacaktır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: