Güneş Grubu; “biz’ler İçin Değil ‘siz’ler İçin Varız”

Aydın Ticaret Odası (AYTO) seçimleri öncesi adaylığını açıklayan mevcut yönetimin Biz Grubuna karşı hazırlanan Güneş...

Aydın Ticaret Odası (AYTO) seçimleri öncesi adaylığını açıklayan mevcut yönetimin Biz Grubuna karşı hazırlanan Güneş Grubu, çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor.

Dünyaya farklı gözlerle bakabilen ve daha çok ticari kimlikleriyle ön plana çıkmış kişilerden oluşan Güneş Grubu; 05 Mayıs 2013 Pazar günü Aydın Ticaret Lisesinde yapılacak olan Aydın Ticaret Odası Meslek Komiteleri seçimine 19 Meslek Komitesinde asil ve yedek komite adayları ile hazırlanıyor.

Güneş Grubu, tarafından yapılan açıklamada; “Komite seçimlerinin tamamlanması ile; sonuç ne olursa olsun Aydın ve Aydın Ticaret Odası üyeleri için göreve talibiz. Meslek komitesi seçimi sonrasında; Meclis üyelerimizin sayısında çoğunluğu yakaladığımız takdirde ‘Güneş Grubu’ içerisinden Meclis Başkanı ve Meclis Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu, Hesap Tetkik Komisyonu ve Disiplin Kurulu üyeleri ile TOBB delegelerini seçeceğiz. Liyakat sahibi, komitelerinde, sektörlerine hakim, birer marka haline gelmiş adaylarımız ‘Aydın’ın Büyükşehir’ olacağı bu dönemde daha güçlü ‘AYTO’ için göreve taliptir. Adaylarımız Bu görevleri layıkıyla ve başarıyla yapabilecek bilgi, birikim ve her türlü alt yapıya sahiptir. ‘Büyükşehir Aydın’ı ve Aydınlıları ilgilendiren ticari, sosyal, kültürel, kentsel projeler üreten, bütün üyelerimizin fikirleri ile büyük bir sinerji yaratıp, ilimizin değerlerine daha fazla katma değer katan; üyelerimiz ile Aydın Ticaret Odası arasındaki fiziki bağı ‘Üye-AYTO Bilgi Ağı’ adı altında, elektronik ortamda her türlü analizin, değerlendirmenin ve duyurunun yapılabileceği, her türlü verinin saklanabileceği büyük bir proje ile pekiştirerek göreve başlayacağız. Tüm proje çalışmalarımız; sektörel alanda, o sektöre ait üyelerimizin bulunacağı katılımcılık esasına uygun ve sonuç odaklı olacaktır. Ünlü tarihçi; Herodot’un ‘En yüce gök kubbenin altında ve dünyanın en güzel ikliminde’ diye tasvir ettiği kentimizi, bir dünya kenti haline getirebilmek için, her türlü projenin içerisinde ve çözüm ortağı olacağız. Kentimizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarla diğer taraftan STK’larla iş birliği içerisinde, ben veya biz merkezli değil, üye odaklı bir yönetim tarzı ana prensimiz olacaktır” denildi.

Reklam
Reklam

Bu yüzden şu andaki yönetim kurulu ile sadece yönetme ve yönetim metotları konusunda fikir ayrılıkları olduğuna işaret edilen Güneş Grubu açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Bunun için diyoruz ki; ‘Biz’ler için değil ‘Siz’ler için varız. Bu ayrıntının dışında hepimiz genel anlamda bir dost ve konu Aydın olduğunda bir bütünüz. ‘Güneş Grubu’ diye karşılıklı olarak negatif bir enerji ile birbirimize karşı konumlanmadan sonuçta Aydın’ın ve Aydın Ticaret hayatının zarar göreceği kargaşa ve gerginlikten uzak, sadece komitelerimizi ve projelerimizi anlatacağımız bir seçim sürecini Aydın’a ve bizlere yakışır bir biçimde geçirmek istiyoruz. Bu ilkelerle çıktığımız yolda, 19 meslek komitesinde 242 adayımızla ‘Sarı’ renk oy pusulamızla, siz değerli üyelerimizin desteğini beklemekteyiz”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: