Güneş-Mars Karşıtlığı

İlişki ve işbirliklerine dikkat!

9 Nisan saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlığı, isteklerimizi elde etmek arzumuzun yükselişi ancak bunu yapabilmek için stratejimizi gayet iyi belirlememiz gerektiğinin simgesidir.

Özellikle ilişki meselelerinde buna önem vermek gerekiyor. Problemli bir beraberlikte, siz kendi isteklerinizi elde etmekten yana bir tavır içinde olsanız da, karşı tarafın bakış açısını mutlaka göz önüne almalısınız. Tek başınıza hareket etmek özellikle ikili ilişkilerde pek kolay olmayabilir.

Ancak bu demek değildir ki, size uymayan bir durumu kabul edeceksiniz. Eğer böyle bir durum içindeyseniz, bu ilişki sizin için katlanılmaz ve artık yola devam etmek zor ise, oturup konuşmalı, görüşlerinizi bildirmelisiniz. Fakat bunu kaba bir şekilde yapmak, illaki ben haklıyım şeklinde bir tavır sergilemek yanlış olur.

Reklam
Reklam

Başta Terazi ve Koç burçları olmak üzere genel olarak tüm burçların farklı alanlarında işbirliği ve bireysell istekler söz konusu olduğunda, şartları iyi gözlemlemekte yarar görüyorum...kaba kuvvetle veyahut taviz vermekle hiç bir sorun çözülemez......

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


KOÇ

Sevgili Koçlar saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlığı, isteklerimizi elde etmek arzumuzun yükselişi ancak bunu yapabilmek için stratejimizi gayet iyi belirlememiz gerektiğinin simgesidir. Özellikle ilişki meselelerinde buna önem vermek gerekiyor. Problemli bir beraberlikte, siz kendi isteklerinizi elde etmekten yana bir tavır içinde olsanız da, karşı tarafın bakış açısını mutlaka göz önüne almalısınız. Tek başınıza hareket etmek özellikle ikili ilişkilerde pek kolay olmayabilir. Ancak bu demek değildir ki, size uymayan bir durumu kabul edeceksiniz.

Eğer böyle bir durum içindeyseniz, bu ilişki sizin için katlanılmaz ve artık yola devam etmek zor ise, tabii ki oturup konuşmalı, görüşlerinizi bildirmelisiniz. Ancak bunu kaba bir şekilde yapmak, illaki ben haklıyım şeklinde bir tavır sergilemek yanlış olur. Sonuçta karşı taraf ile bir bağınız vardır. İlişkisi henüz başlayanlar ise, hem açık bir dürüstlükle kendinizi ifade etmeli hem de partnerinizi iyi tanımaya gayret göstermelisiniz. En azından Temmuz sonuna kadar bunu yapmakta yarar var.

Reklam
Reklam

BOĞA

Sevgili Boğalar Çarşamba günümüz, saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlık etkisi altında başlıyor. Bu oluşum iş hayatınızdaki dengeleri yerli yerine oturtmak, ilişkilerinizi düzenlemek ve huzuru yeniden temin etmek amacıyla kendinizden ödün vermenize neden olabilir. Karşıt görüşte olan kişilerle, sırf huzur kaçmasın diye taviz vermeye kalkışmak tabii ki yanlıştır.

Ancak dışarıda sinirinizi boşaltamadığınız için kendinize yüklenmek, gerginleşmek, öfkelenmek de size zarar verebilir. Burada yapılması gereken, iş ortamında veya kiminle olursa olsun eğer bir haksızlık söz konusuysa bunu dengeli ve ölçülü bir şekilde ele alarak ne gibi çözüm bulabilirim diyerek duruma bakmaktır. Ne hakkınızı yemelerine izin verin ne de kendinize yüklenip fiziksel ve ruhsal anlamda yorulun. Memnun olmadığınız durumların üstünü örtmeyin, konuşun. Eğer gereksiz yere öfkelenen taraf sizseniz, ayarınızı da mutlaka bilin.


İKİZLER

Sevgili İkizler saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlığı, hedefi için her şeyi göze alabilecek ve onu gerçekleştirmekten kaçınmayacak bireyin göstergesidir. Ne olursa olsun kendinizi öne almaktan ve liderliğinizi kabul ettirmekten yana davranırsınız. Yeteneklerinizi bir şekilde öne sürmek ve değerlendirmek arzunuz yoğundur. Bunu bir grubun içinde yapabilmeniz mümkündür.

Reklam
Reklam

Eğer siz ortaklaşa çalışmayı, gücünüzü başkalarıyla birleştirerek daha da büyümeyi hedefliyorsanız, bu karşıtlığı gayet olumlu yönde değerlendirirsiniz. Tam tersi durumda ise, çekişmeler baş gösterir ki, buna gerek yoktur. Zaman olgusu burada çok kıymetli. Şu sıralarda üzerinde çalıştığınız plan ve projeleriniz için biraz sabırlı olunuz. Aşk hayatınız, çocuk meseleleri, sanatsal konular, hedefleriniz anlamında ortaklaşa hareket edecek şekilde ayarlamada bulununuz. Bu işler Temmuz sonuna doğru yerli yerine oturmuş olacaktır.


YENGEÇ

Sevgili Yengeçler Çarşamba günümüz, saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlık etkisi altında başlıyor. İş hayatınız veya dış dünyada agresif tarzda, sadece kendi bildiğinizin doğru olduğunu düşünerek hareket etmeniz yanlış olabilir. İşinize tabii ki sahip çıkacaksınız, haksızlıklara tabii ki ses çıkaracaksınız. Ancak bunun ayarını bilmek, şartlara iyi bakmak lazım.

Hiç kimsenin sizin üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyebilirsiniz. Fakat siz de aynı şekilde bunu yapmamalı, karşıt görüşte olan insanları da dinlemeyi bilmelisiniz. İş ve ev arasındaki dengeyi çok iyi kurmak gerekiyor. Yeteneklerinizi geliştirmelisiniz. Ev alanı içinde huzuru sağlamak için kendinizden ödün vermeyiniz. Onların da size karşı ölçülü davranması gerektiğini de nazik biçimde izah ediniz. Böylece hem dışarıda başarılı girişimlerde bulunabilir hem de içeride huzuru sağlamış olursunuz.

Reklam
Reklam

ASLAN

Sevgili Aslanlar saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlık etkisi sizler açısından hem görüşlerinizi dış dünyada ifade edebilmeniz hem de ilişkilerinizi güçlendirmeniz anlamında gayet olumludur. Sadece zaman unsuru nedeniyle bazı istekleri gerçekleştirmek kolay olmayabilir. Fikirlerinizi açıklamaktan, öne sürmekten, eğitimden genele kadar her alanda görüşlerinizi kabul ettirmekten yana olacaksınız. Kanunla ilgili meseleleriniz, haklarınız, seyahatleriniz, yeni bir şeyler yapma yönündeki mücadeleniz bir hayli yükselecektir.

Ancak ayarını bilmek gerekiyor. Eğer şartlar şu sıralarda tam olarak belli değilse, birileriyle işbirliği yapmanız gerekiyorsa benim dediğim olacak şekilde hareket etmek yanlıştır. Belli bir esneklik, ortaklaşa hareket etmek, çatışmamak, uzlaşı içinde durumları ele almak faydalı olacaksa siz de bunu deneyin. Ne başkası sizin fikirlerinize, bireysel arzularınıza gem vursun ne de siz kimsenin düşüncesi beni ilgilendirmek diyerek öfkelenin.


BAŞAK

Sevgili Başaklar saat 00:03 itibariyle Güneş-Mars karşıtlığı gerçekleşecek. Çarşamba günümüz bu önemli görünümün etkisi altındadır. Ortak mali işlerde, miras, para veya özel ilişkiyle alakalı konularda bir mücadele, gerilim, belirsizlik söz konusu olduğunda buna sakin yaklaşmanız pek mümkün olmaz. Bencil düşünen bir ortak veya partnerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Aynı şekilde siz de, kendi hakkınızı daha fazla gözetiyorsanız buna bir başkasının göz yumması tabii ki söz konusu olamaz.

Reklam
Reklam

Bu karşıtlıkta dikkat edilmesi gereken nokta, hem ilişkilerde ben merkezci davranışlardan kaçınmak hem de gelir-gider dengemizi takip etmektir. Eğer zor durumda kalmak istemiyorsak, paranızı nasıl harcadığınızı, kimlerle paylaşımda bulunduğunuzu, yatırımlarınızı, borçlarınızı, alacaklarınızı bilmenizdir. Sorunlar varsa bunlar üzerinde çözüm bulmaya çalışmalı, hakkınızı yedirmemeli, ancak siz de ölçülü, mantıklı ve dengeli hareket etmelisiniz.


TERAZİ

Sevgili Teraziler saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlık etkisiyle Çarşamba gününe uyanıyoruz. Bu oluşumun özünde belli bir gerginlik, çatışma, öfke hali söz konusu olabilir. Özellikle bencil düşünen bir iş ortağınız, sadece kendinden yana olan bir partneriniz varsa tabii ki bu konuda anlayış göstermek kolay değildir. İdare etmek bir yere kadar. İnsan bazen sabırlı olmakta zorlanır. Fakat siz de aynı şekilde ilişkilerinizde sürekli alttan alıyor, problemleri görmezden geliyor, sürekli dengeleyen kişi olmaya çalışıyorsanız bu da yanlıştır. Bu karşıtlıkta her iki tarafın da, kendine dışarıdan bir bakması ve tarafsız bir şekilde gözlemlemesi gerekiyor.

Reklam
Reklam

Eğer sorunlar varsa, bunları konuşmak, zaman olgusunu gözeterek keskin uçları törpülemek gerekir. Yeni bir ilişkide ise, sizin nazik yaklaşımınız, duyarlılığınız ve ilişki kurmaya hevesliliğinize karşın partnerin bireysel egosu, cesareti, duruşu ve kendine olan hakimiyeti dikkat çekicidir. Ancak ilişkinin kökleşmesi için birkaç ay daha gözlemde bulunmak yararlı olacaktır. Dostluk ilişkilerinde ise, sizinle aynı görüşte olmayan bazı kişilerin düşmanca tavırlarına maruz kalırsanız, bu insanlarla beraberliğinizi lütfen tekrar gözden geçiriniz.


AKREP

Sevgili Akrepler saat 00:03 itibariyle Güneş ve Mars gezegenleri karşı karşıya geliyor. Bu astrolojik olarak bir kutuplaşmanın işaretçisi olsa da, dengelerin yerli yerine oturtulması halinde problemler çözülebilir. İş hayatınızı ilgilendiren meselelerde şu sıralarda yaşanan belirsizliklerin sizden mi yoksa sistemden mi kaynaklandığına lütfen iyi bakınız. Eğer siz bencil düşünüyor, başkalarıyla çalışmakta zorlanıyor, çatışıyor ve illa benim dediğim olacak şekilde hareket ediyorsanız o zaman ilişkilerde başarılı olmanız, huzur bulmanız mümkün değildir.

Reklam
Reklam

Diyelim ki, iş yerinizde sürekli kendini düşünen, çalışanlarına saygı göstermeyen kişilerle birlikteyseniz, onların kaba davranışlara maruz kalıyor ve susuyorsanız bu da yanlıştır. Çünkü bu fiziksel ve ruhsal anlamda sizi yorar, hasta eder. Ben derim ki, iş durumunuzu ve ilişkilere bakış açınızı lütfen bir daha gözden geçiriniz. Ne kimseye baskı uygulamalı ne de size uygulanmasına izin vermemelisiniz. Şartlar işinize gelmiyorsa, daha uygun koşullarda çalışabileceğiniz iş araştırmalarında bulununuz.


YAY

Sevgili Yaylar saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlık etkisi altında güne uyanacağız. Bu görünüm tüm gün boyu etkilidir. Sizlerin kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz yönünde kuvvetli bir tesirdir. Yeteneklerinizi değerlendirme ve başkalarıyla ortaklaşa çalışacak şekilde yürürlüğe koyabilmenizde yardımcınızdır. Bu gayet güçlendirici, öncü bir enerjidir. Cesaret bir hayli yükselir ve yeni bir şeyler ortaya koyabilmeniz yönünde de teşvik edicidir. Ancak dikkat edilmesi gereken noktalar da vardır. Sözgelimi aşk hayatınızla ilgili meselelerde bencil davranmamak, karşınızdaki kişinin de hedeflerine ve bakış açısına önem vermek doğru olacaktır.

Reklam
Reklam

Aynı şekilde onun da, sizin aşktaki beklentilerinizi, arzularınızı dikkate alması ve ortaklaşa düşünmesi şarttır. Amaçlarınızı gerçekleştirme yolunda bu karşıtlık, başkalarıyla gücünüzü birleştirerek, karşıt görüşte olan insanlara saygı duyarak, farklılıkları belli bir ölçüde ele alarak ilerlenilmesi halinde hakikaten olumlu işlerde, başarılı çalışmalarda bulunmanızı, adınızdan söz ettirmenizi sağlayabilir.


OĞLAK

Sevgili Oğlaklar saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlık etkisi altında güne uyanıyoruz. Bu kutuplaşma etkisidir. İş ve ev hayatınızla ilgili konularda yapılması gereken ayarlamaların göstergesidir. Siz, ev içinde sürekli bir çatışma ortamı yaratıyor veya böyle bir duruma maruz kalıyorsanız bu alanda sorun yaşıyorsunuz demektir. Sorunun kaynağına inmek ve çare bulmak için herkesin payına düşeni yapması gerekir. Baskıcı bir eş, anne veya baba ile yaşayan bir kişi, sonunda huzursuz ve mutsuz bir kişi olur. Bu durum iş hayatında da başarısızlığa yol açar. Şimdi siz de bugün aile ve iş yaşamınızı gözden geçiriniz. Nasıl bir ortamda yaşıyorsunuz buna bir bakınız. Ardından dış dünyadaki ilişkilerinizi gözden geçiriniz. İnsanlarla aranızda gerilim yaratan nedenleri bir ele alınız.

Diyelim ki ev hayatınızda bir yenilik, değişim istiyorsunuz. O zaman iş durumunuzun şartlarına bakmakta yarar var. Eğer mali veya diğer yönlerden yetersiz ise, birkaç ay daha sabırlı olunuz. Diyelim ki çok önceden bu değişim gerçekleşti ancak bir türlü yerli yerine oturmuyor. O zaman yine sabırlı olmanızda yarar görüyorum. Bu karşıtlık, sanatsal, müzik, halkla ilişkiler, eğitmenlik, moda ve tasarım gibi konularda gayet başarılı olmanızı sağlar. Sizin dikkat edeceğiniz husus, sıkı çalışmak, işbirliğine açık olmak, kariyerinize önem vermek ve ailevi ilişkilerde de dengenin bozulmaması için herkesin üstüne düşeni yapmasını sağlamaktır. Böylece hem içeride hem de dışarıda enerjinizi doğru biçimde kullanmış olursunuz.


KOVA

Sevgili Kovalar Çarşamba gününe, saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlık etkisi altında adım atacağız. Bu görünümü ben sizler açısından olumlu buluyorum. Çünkü hem fikirlerinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz hem de ilişkilerinizi yeniden gözden geçirerek dengeli olacak şekilde düzenleyebilirsiniz. Ancak bu görünüm şu haller söz konusuysa dikkatli olmayı gerektirir. Sadece kendi isteklerinize düşkün, sürekli kendinizi öne alan ve başkalarına söz hakkı tanımayan bir kişiyseniz bu karşıtlık bir çok kişiyle kutuplaşmaya yol açabilir. Yine farklı bir açıdan ele alırsak, birileri sizin üzerinizde denetim uyguluyor, sürekli yolunuza çıkıyorlar ve siz de buna göz yumuyorsanız kendinize haksızlık ediyorsunuz demektir.

Burada yapılması gereken, değişimlere açık olmak, cesaretle ilerlemek ve dış dünyada ilişkilerinizi sağlıklı ve verimli olacak şekilde düzenlemektir. Fikirlerinizi dürüstlükle ifade edebilmeli, kendinizi geliştirmeli ve bildiklerinizi uzlaşı içinde başkalarıyla paylaşacak yeniliklere açık olmalısınız. Birkaç ay içinde bu yenilikler, düzenlemeler yerli yerine oturacaktır. Zaman olgusunu önemseyelim.


BALIK

Sevgili Balıklar, saat 00:03 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Mars karşıtlık etkisi altında günümüz başlayacak. Maddi konularda durumunuzun farkında olmanızda yarar var. Aktif hareket ederken şartlara iyi bakmanız gerekiyor. Sizin parasal konulardaki aceleci kararlarınız daha sonra pişmanlık yaratmamalıdır. Bunun önüne geçebilmek için, işinizi sağlama almak zorundasınız. Mayıs ve en geç Temmuz sonuna kadar mali konularda ve ilişkilerde çok dikkatli olmak gerekiyor. Borçlanmalara, düşüncesizce harcamalara, ölçüyü kaçırmamaya özen gösteriniz. Aynı şekilde birilerinin de sizin hakkınızı yemesine göz yummamalısınız.

Nerede sorun var, neler yapmak istiyorsunuz bunları ele almak gerekiyor. Bazen insan düşünmeden harcamalarda bulunur, sonra şartlar istediği gibi gitmediğinde zor durumda kalır. Açık vermemek için, kazandığınız paraya göre hareket etmek lazım. Bu karşıtlık bir düzenleme, ihtiyaçları belirleme, başkalarıyla ilişkileri ele alma, ortaklaşa hareket etme yönünde tesirlidir. Eğer ortaklıkta sorunlar varsa, bunlara da bir bakmak lazım. Alacak-verecek davalarında hukukun her iki taraf içinde doğru şekilde temini için bilinçli olunuz.