Güneş, transfer haberlerinden rahatsız

TRABZON (İHA) - Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, basında çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Görüştüğümüz 5-6 oyuncu var ama bu futbolcular arasında Felipe yok" dedi.

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Brezilyalı futbolcu Felipe'nin transferi için Menajer Miranda ile görüştüğü şeklinde basında çıkan haberlerin doğru olmadığını ve kimse ile görüşmediğini ifade eden Şenol Güneş "Görüştüğümüz 5-6 oyuncu var ama basında çıkan Felipe ismi doğru değil. Böyle isimler yazılacaktır ama bu isimleri benden alırsanız daha iyi olur. Çünkü benim ismim ve Trabzonspor'un ismi böyle haberlerde hep anılacaktır. Ben size zaten bir transfer olduğunda söylerim" dedi.

Reklam
Reklam

Öncelikli hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olduğunu kaydeden Güneş, "Öncelikle Şampiyonlar Ligi'ne katılmak en büyük hedefimiz. Bunun için çalışacağız. Türkiye Kupası'nda da Malatyaspor ile eşleştik. İyi başladılar sonra bir bocalama dönemi geçirdiler. Ancak güçlü bir ekip. Benim dönemimdeki ilk maçı da sahamızda Malatyaspor ile oynayacağız. Bu açıdan da önemli. İyi başlamak istiyoruz" diye konuştu.