Güneş-Uranüs Kavuşumu

Yenilikler başlıyor!

2 Nisan Güneş-Uranüs kavuşumunda yenilikten söz etmek Güneş-Uranüs kavuşum veya direnç hareketlerinde bir hayli fazla olur. Ancak bu kavuşumu yöneten güç, Mars-Terazi burcunda ilerlese ne fayda gerilese ne fayda... Hangi adımı atacağız da meyvesini toplayacağız? onun da ardındaki duruma baktığımda şunun şurasında bir kaç gün sonra aman kardeşim olduysa oldu. Huzur ve sukunete ihtiyacım var, su aksın kendi kendine yolunu bulsun modunda olacağız. Ha şöyle olur...Mayıs ayına geliriz, orada karşılıklı ağırlama söz konusu olacak..belli bir dengeleme, hizaya getirme, yerli yerine koyabilmek için isteklerimizin peşinden gitme halleri olacak...şimdilik iç güveysinden hallice pozisyonundayız..Hoşumuza gidiyor mu? Hayır. Ancak alternatifiniz güçlü değilse hamlede bulunmak riskli olacaktır.

Reklam
Reklam

Bu kavuşum önümüzdeki birkaç gün boyunca etkisini sürdürecektir. Aşağıda, burçlara olan etkisi ele alınmıştır. Mutlaka gözden geçirmenizde yarar görüyorum.

iremSU

Mynet Astroloji Danışmanı

KOÇ

Sevgili Koçlar 2 Nisan saat 10:08 itibariyle Güneş-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Ancak bu kavuşumu yöneten Mars geri hareketini sürdürüyor. Özgürce kararlarını almak, uygulamak ve ne pahasına olursa olsun kendi isteklerini gerçekleştirmek isteyen birey zorlanıyor. Çünkü eşiyle, partneriyle veya bazı kişilerle işbirliği yapmak durumunda kalıyor. Uyum göstermek istemediği halde buna mecbur olduğu için gerginleşiyor. Haklarını almak isterken, karşına engeller çıkması insanı yoruyor. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, 20 Mayıs tarihine kadar bu gerginlik veya sıkıştırılmışlık nedeniyle yanlış kararlar vermemek ve meseleleri abartılı şekilde ele almamaktır. Özellikle ilişkilerimizi tek yönlü değil her açıdan gözden geçirmeliyiz.

BOĞA

Sevgili Boğalar Saat 10:08 itibariyle Güneş-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Sorunlarından kurtulmak, özgünlüğünü farklılığını ifade etmek isteyen birey aslında içten içe tedirginlik duyuyor. Duruyor, bekliyor ve bir şey yapmak isterken engellendiğini, baskı altına alındığını hissediyor. Bu baskıların en yoğun hissedildiği alan ruh dünyamız, çalışma hayatımız ve sağlığımızdır. Bu kavuşumun yöneticisi Mars geri harekette olduğu için, 20 Mayıs tarihine kadar zaman zaman huzursuzluk, içsel bir çatışma, hayata isyan etme yönünde tepkilere yol açabilir. Ben öiyice düşünmeden kararlar vermemenizden, ortam ve duruma göre bilinçli hareket etmenizden yanayım.

Reklam
Reklam

İKİZLER

Sevgili İkizler Saat 10:08 itibariyle Güneş-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Toplum içinde kendimizi göstermek, ifade etmek, arzularımıza erişmek, yeniliklerde bulunmak istiyoruz. Hakkımızı almaktan yanayız. Bizim gibi düşünen kişilerle belli bir amaç ve hedef üzerinde el ele vererek sesimizi duyurmaktan yanayız. Değişim ve yenilik arzumuz bilhassa yüksek. Ancak bu kavuşumun yöneticisi Mars geri hareketi her şey senin istediğin gibi gelişmeyebilir, bireysel isteklerin için beklemen gerekebilir diyor. İşte bu bekleme özellikle 20 Mayıs tarihine kadar bizi yoruyor, kimi zaman sıkıyor. Fakat şu bir gerçek ki, zaman olgusu ve şartların mutlaka göz önüne alınmasında yarar var.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler Saat 10:08 itibariyle Güneş-Uranüs kavuşumu gerçekleşecek. Dış dünyanın size dayatmaya çalıştığı, özgürlüğünüzü kısıtlayarak yorduğu şartlara, kişilere karşı tahammülünüz bir hayli düşük olabilir. İş durumunuzdan toplumsal hayatınıza kadar resmin tümüne baktığınızda keyfimiz kaçtığı için, en ufak bir müdahalede isyan edebiliriz. Ya kurallara uyacaksın veyahut sonucuna katlanırsın türündeki dış seslerle mücadele etmek pek kolay değil. Çünkü Mars geri hareket dönemindeyiz ve ne olursa olsun aklımızın başımızda olması gerekiyor. Özellikle dışarıdaki huzursuzluğun eviniz içinde sorunlara yol açmaması için buna dikkat etmek gerekiyor. 20 Mayıs tarihine kadar attığımız adıma dikkat edelim.

Reklam
Reklam

ASLAN

Sevgili Aslanlar Saat 10:08 Güneş-Uranüs kavuşumu, farklı bir yerlere gitmek, yaşamak, özgür olmak, kendimizi rahat hissetmek arzumuzun bir hayli yüksek olduğunu gösteriyor. Neredeyse şu an elimize bir olanak geçse, kimse bizi tutamaz gibi. Fakat şartlara bakıyoruz, öyle gönlümüzce bir şeyler yapmak kolay değil. Kolay olmayınca da, yaşadığımız yerde, çalıştığımız ortamda bir sorun olduğunda kaçacak yer arıyoruz. Bazen aklımıza, dilimize ne gelirse söylüyoruz, tepki gösteriyoruz. Fakat çoğu zaman duruyoruz, sabrediyoruz, uymaya çalışıyoruz. Görünen o ki, 20 Mayıs tarihine kadar da bilinçli olmamız gerekecek. Evdeki hesaplar çarşıya pek uymuyor çünkü.

BAŞAK

Sevgili Başaklar Saat 10:08 Güneş-Uranüs kavuşumu gerçekleşecek. Kiminle ortak iş, parasal alışveriş veya bir bağımız varsa, bütün bunların üzerimizdeki baskısından yılmış durumdayız. Hadi bir yenilik yapayım, kurtarayım, çekip gideyim, bitireyim desek şartlar pek müsait olmadığından bekliyoruz. Borçlumuz sıkıştırıyor, alacaklımız bekle diyor. Miras işimiz varsa, henüz payımızı alamıyoruz. Kredi çekmişiz veya çekmek istiyoruz. Ancak ödeme koşulları zorluyor. Mars geri hareketini de hesaba katınca, beklemek, sabırlı olmak gerekiyor. Çünkü kendi kazancımızla yol almak, değişimde bulunmak kolay değil. 20 Mayıs tarihine kadar da aklımızın başımızda olması gerekiyor.

Reklam
Reklam

TERAZİ

Sevgili Teraziler Saat 10:08 itibariyle Güneş-Uranüs kavuşum etkisi altında, bize hiç uymayan veyahut anlaşmakta zorlandığımız partnerimizle, iş ortağımızla, diğer kişilerle karşı karşıya geliyoruz. Öylesine bencil tavırlar ve öylesine kendine dönük hareket eden insanlar var ki, sanki hepsi üzerimize geliyor. Resme bakıyoruz. Şaka gibi geliyor. Sanki birileri inatla bizim bütün hedeflerimizin, değerlerimizin, yapmak istediklerimizin önüne geçmekten zevk alıyor. Hadi kırayım zincirleri yetti desek de, yine ortayı bulmak bize düşüyor. 20 Mayıs tarihine kadar da bu durum bir hayli zorlayıcı gözüküyor.

AKREP

Sevgili Akrepler Saat 10:08 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Uranüs kavuşumu bir yanıyla, çalıştığımız yer, şartlarımız ve durum bir değişimin işaretçisi. Ancak bu değişimin dış faktörlü olmasının yanında bizim kendi içimizde de olduğunu söyleyebiliriz. Artık bir takım kurallar, yasaklar, denetlemeler yoruyor bizi. İş koşullarının istediğimiz gibi olmaması, insanlarla aramızdaki farklılıklar, bizim hayata bakış açımıza pek uymuyor. İş arıyoruz, araştırıyoruz, görüşüyoruz fakat şu an için, bugünkü hale pek çözüm olacak sağlamlıkta, farklılıkta değil. Mars geri hareketini de göz önüne alırsak, 20 Mayıs hatta Temmuz sonuna kadar istesek de istemesek de şu anki duruma uymak zorunda kalabiliriz.

Reklam
Reklam

YAY

Sevgili Yaylar Saat 10:08 itibariyle Güneş-Uranüs kavuşumu gerçekleşecek. Alışkanlık haline gelen her şeyin sabırsızlık yaratmasına yol açabilir. Kişi aşkta, işte, ilişkilerinin tümünde değişimden yanadır. Herşey olacağına varır sözünü sevmez. Benim istediğim gibi olmalı diyerek itiraz eder. Etmekte belki haklıdır da, şartlar gereği durmak, düşünmek, dengeli davranmak zorundadır. Zorunluluk derken, bu sözden hoşlanmadığınızı biliyorum. Ancak şu var ki, Mars geri hareketi bize, 20 Mayıs tarihine kadar hedeflerini bir daha gözden geçirmelisin diyerek işbirliğine zorluyor. Tek başımıza yol alamayacaksak, birilerine ihtiyacımız varsa tabii ki bu sese kulak vermekte yarar var. Temmuz ayında da bir takım değişiklikler gündeme geleceğinden, şimdiden koşullara, dış faktörlere mutlaka bakmamızda yarar görüyorum. Temeli güçlü olmayan ve ani verilen kararlar veya oluşan durumlar Yayları zorlayabilir.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar Saat 10:08 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Uranüs kavuşumu, şu anda bulunduğumuz aile, yurt, ortam ve ilişkiler sizi bir hayli zorluyor, huzursuz ediyor olabilir. Hadi ortalık yatışsın, ben de yolumu bileyim derken, bir bakıyoruz dış faktörler, iş hayatı ve toplumsal yaşam kendi içinde karmaşık. Biz de doğal olarak bazen evimiz alanı içine çekiliyoruz bazen de yetti artık diyerek farklı kaçış yolları arıyoruz. Ancak işimiz gücümüz, sorumluluklarımız, uymamız gereken durumlar nereye diyerek bize dur işareti veriyor. Diyelim ki, farklı bir yere gitsek, taşınsak, değişimde bulunsak, işimiz ne olacak, kazancımız yeterli mi, bunlara bir bakmak lazım dostlarım. 20 Mayıs tarihine kadar da böyle yeni bir karar vermek pek kolay değil.

Reklam
Reklam

KOVA

Sevgili Kovalar Saat 10:08 Güneş-Uranüs kavuşumu Koç burcunda gerçekleşiyor. Hızlıca bir değişim, yenilik arzusu var, var ama zaman ve şartlar gereği uymamız gereken durumlar var. işte bu durumlar ki, bizi beklemeye zorluyor. Bilgi ve deneyimlerimizi ifade etmek adına bir hayli hevesliyiz. Çevremizdeki kişilerle düşüncelerimizi, planlarımızı, projelerimizi paylaşıyoruz ve tüm isteğimiz bir an önce adım atmak. Buna hevesliyiz. Ancak yerimiz dar sözüne uygun şekilde, şu andaki mevcut durumlara, dış dünyaya bir bakmak lazım. Özgürlüğün temsilcisi bir burç olarak, yaşadığımız çevre, her gün karşılaştığımız insanlarla ilişkilerimizi sürdürmekte güçlük çekiyoruz. Yöntemlerimiz bazıları tarafından ilginç bulunsa da, bunları uygulama anlamında zamana bir hayli ihtiyacımız var. 20 Mayıs tarihine kadar mevcut durumumuzu gözden geçirmemiz gerekecek.

BALIK

Sevgili Balıklar, Saat 10:08 Güneş-Uranüs kavuşum etkisi altında, parasal konularda özgür şekilde hareket etmemiz, kafamıza göre harcamalarda bulunmamız, hadi şunu yapayım diyerek ilerlememiz pek kolay değil. Bazen öyle şeyler oluyor ki, tamam diyoruz fakat şartlar bir anda değişiyor ve durmak zorunda kalıyoruz. Önümüzdeki resme baktığımızda tek başımıza bir yenilikte bulunmak zor gibi. Doğal olarak birilerine uymak, piyasanın koşulları göz önüne almak zorundayız. Önceden elimize geçen belli ise, şimdi bunun garantisi yok gibi veyahut sirkülasyonu sağlamak için fiyat düşürmemiz gerekiyor. Bunlar yaşadığımız toplumla, dünyadaki değişen dengelerle de alakalı olabilir. Kredi alımları, borçlanma, ortaklaşa iş kurma gibi konularda çok iyi düşünmek lazım. 20 Mayıs hatta Temmuz sonuna kadar da idaremizi bileceğiz.

Reklam
Reklam