Güneşin Kızları 22. bölümünde Savaş'tan şok sözler

Güneşin Kızları dün akşam ekrana gelen 22. bölüm ile izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başardı. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Güneşin Kızları son bölümünde Savaş, annesi ile ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Güneşin Kızları 22. bölüm ve ayrıntıları haberimizde.

Güneşin Kızları dizisi dün akşam ekrana gelen son bölümü ile yine nefes kesti. Olayların ardı arkasının kesilmediği, dizideki karakterlerin her hafta yeni sürprizlerle karşı karşıya kaldığı Güneşin Kızları 22 .bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Tüm ailenin öğrendiği Nazlı-Savaş aşkında neler yaşandı? Savaş ve Nazlı ayrıldı mı, yoksa aşklarının peşinden mi gitti? Savaş, annesi ile ilgili hangi gerçeği ağzından kaçırdı? Elif, Ali'nin aklını çelmeyi başarabildi mi? Başrollerini; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş ve Berk Atan gibi isimlerin paylaştığı Güneşin Kızları 22. bölümü soru işaretleriyle dolu sahneleri ve sürpriz gelişmeleriyle 16 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'deydi!

GÜNEŞİN KIZLARI 22. BÖLÜM ÖZETİ

Ekranların sevilen dizisi Güneşin Kızları son bölümde herkese büyük bir sürpriz yaptı, oyuncu kadrosunu giderek genişleten diziye yeni bir isim daha katıldı. Nazlı ile Savaş'ın kaçma planı başarısızlıkla sonuçlandı. Kızlar eve döndüler. Nazlı'nın kalbi kırılmıştı. Selin, Savaş'a sinirlendi ve Ali'ye olanları anlattı. Ali, Savaş'ı perişan bir halde buldu. Ali ve Selin, Savaş'ı kendine getirmeye çalışırken Savaş, annesiyle ilgili bir gerçeği ağzından kaçırdı. Ali ve Selin bu olayın göründüğünden daha başka sebepleri olduğunu fark etti. Savaş, kendine geldiğinde her şeyi yalanladı. Savaş'ın başka bir planı vardı. Levent, Sevilay'a yaklaşmaya başladı. Haluk bunu fark etti. Levent'in asıl peşinde olduğu kişinin kendisi olduğundan şüphelendi. Peki Levent'in onunla ne alıp veremediği vardı? Haluk ve Levent karşı karşıya geldi. Bu yüzleşme sonucu Levent, Ali'yle konuşmaya karar verdi.

GÜNEŞİN KIZLARI'NDA YENİ İSİM

Başrollerini Emre Kınay ve Evrim Alasya'nın paylaştığı Güneşin Kızları, yeni transferlere devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda MISS Turkey 2014 ikincisi Dilan Çiçek Deniz'i kadrosuna dahil eden diziye bu kez 'Adı Mutluluk' dizisinde flaş bir transfer geldi. Güneşin Kızları ile aynı aylarda başlayan ancak final yapa Adı Mutluluk' dizisinde Eren ve Sera'nın babasını canlandıran Fatih Dönmez, reyting rekortmeni dizinin kadrosuna dahil oldu. Fatih Dönmez'in Haluk'un düşmanını canlandırması bekleniyor.