Güneşin Kızları 29. bölümde Selin'e şaşırtan teklif

Kanal D'nin iddialı dizilerinden Güneşin Kızları son bölümünde yine olayların ardı arkası kesilmedi. Pazartesi günlerinin ilgiyle izlenen dizisi Güneşin Kızları 29. bölümünde Selin'e gelen teklif hem şaşırttı hem heyecanlandırdı.

Kanal D'de büyük heyecanla beklenen dizi Güneşin Kızları son bölümüne yine bomba sahneler vardı. Yayınlandığı ilk günden bu yana dizi severlerin odağında kalmayı başaran Güneşin Kızları 29. bölümü ile ekran macerasını sürdürdü. Aşk, entrika, sır ve intikamın elele gittiği dizinin bu haftaki bölümünde yeni bir sır aralandı: Zafer'in dönüşünün nedeni ortaya çıktı. Dizinin güzelliği kadar hırçınlığıyla da dikkat çeken karakteri Selin'i ise büyük bir sürpriz bekliyordu. Oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel gibi isimlerin yer aldığı Güneşin Kızları 29. bölümüyle 4 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'deydi!

GÜNEŞİN KIZLARI 29. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları son bölümünde Zafer amacını Güneş'e anlatır ve yardım istedi. Güneş, bir çocuğun göz göre göre ölmesine izin vermedi. Kızlarla durumu paylaşır ve Nazlı Almanya'ya gidip, donör olmak istediğini söyledi. Elbette ne Nazlı ne de Güneş, Nazlı'nın iliğinin işe yaramayacağını bilmiyordu. Zafer, Haluk'a o uçağa binenin Peri olması gerektiğini söyledi. Yoksa Güneş her şeyi öğrendi. Selin, Zafer'in eve gelmesiyle dağıldı. Zafer'in karşısına çıkıp Selin'den uzak durması gerektiğini söyleyen Ali ise kendisini şok edecek büyük bir sırrı öğrendi. Moral kazanmak için gençler beraber buz pateni yapmaya gittiler. Burada Selin'in güzelliğini fark eden bir yapımcı onu deneme çekimine çağırdı. Savaş kendisini dövdürtenin Haluk olduğunu öğrenince Haluk'la yüzleşti.