Güneşin Kızları 9. bölümde bomba sahne

Güneşin Kızları son bölümü izleyicilerinin karşısına yine bomba sahneleriyle çıktı. Fenomen dizi Güneşin Kızları 9. bölümde Haluk'un gizlediği büyük sırra izleyiciler de tanık oldu.

GÜNEŞİN KIZLARI 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Güneşin Kızları son bölümü izleyicilerinin karşısına yine bomba gibi bir bölümle çıktı. Kanal D'nin yayınlandığı her bölümle olay yaratan fenomen dizisi Güneşin Kızları 9. bölümünde sürpriz üstüne sürpriz yaşanırken, Haluk'un hastalıklı davranışlarının altındaki nedenler su üstüne çıkmaya başladı. Ali ile Selin arasındaki ilişkinin bambaşka bir boyuta taşındığı dizinin son bölümünde Güneş, duygularını sorguladı. Haluk ve Güneş'in ortak bir geçmişinin olduğunu hissettiren gizemli bir kişinin ortaya çıkacağı Güneşin Kızları dizisi 9. bölümü 13 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluştu.

GÜNEŞİN KIZLARI 9. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları 9. bölümünde; Sevilay ve Haluk yine karşı karşıya geldi. Haluk hastalıklı davranışlarını bu karşılaşmada daha net gördü. Haluk'un kaldırdığı tokat ve tam o anda aynada kendisiyle göz göze gelmesi Güneşin Kızları son bölümünün en vurucu sahnelerinden biri oldu. Ablası Rana ile de bir diyaloğuna tanık olduğumuz Haluk'un davranışlarının altında geçmişin önemli bir etkisi olduğu gözler önüne serildi. Haluk'un ablası Rana ile tartışmasında verdiği: "Ben babam gibi biri değilim!" yanıt Haluk'un geçmişindeki izlerin en çarpıcı kanıtıydı. Güneşin Kızları son bölümünde gençler ise artık birbirine çok daha yakındı. Ali ve Selin ilişkisi bambaşka bir boyuta taşındı. Savaş ve Nazlı ise neredeyse sevgili olmak üzereydş. Güneşin Kızları 9. bölümünde Haluk'la ilgili endişeleri artan Güneş'in ise hayatına nasıl yön vereceği konusunda kafası karışıktı. Bir karar vermek için ilişkilerinin başladığı yere, İzmir'e gitti ve orada beklemediği bir sürprizle karşılaştı.