Güneşin Kızları final bölümü nefes kesti

Reyting oranı düşen Kanal D dizisi Güneşin Kızları 39. bölümü ile final yaparak son kez ekranlara geldi. Final bölümü 19 Mart Cumartesi akşamı yayınlandı. Peki Güneşin Kızları finalinde neler yaşandı? İşte detaylar!

Kanal D ekranlarına iddialı bir giriş yapan ve uzun süre adından söz ettiren Güneşin Kızları, 19 Mart Cumartesi günü sevenleriyle son kez buluştu. 35 yaşında bir edebiyat öğretmeni olan Güneş ve üç kızının öyküsünü kimi zaman hüzünlü kimi zamansa renkli bir şekilde ekrana taşıyan Güneşin Kızları 39. bölümüyle final yaptı. Geçirdiği kazadan sonra komaya giren Güneş, hayata gözlerini açtı; hiçbir şey eskisi gibi olmadı! Geçmişini hatırlamayan Güneş ve kızları, İzmir'e geri dönmeye karar verdi. Başrollerini Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan ve Hande Erçel'in paylaştığı Güneşin Kızları sürprizlerle dolu final bölümüyle 19 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'deydi!

GÜNEŞİN KIZLARI FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

Güneş, komadan uyanır. Ancak son 2 seneyi hatırlamamaktaydı. Ne İstanbul'u, ne de Haluk'u... Kızlar için en önemli şey annelerinin sağlığıydı. Bu yüzden geçmişle ilgili Güneş'i üzecek olayları, annelerinden saklamaya karar verdiler. En azından Güneş, daha iyi olana kadar. Ali'nin doğum günüdür. Selin her şeyin yoluna gireceğini düşündü, sonunda kötü günler geride kalmıştı. Selin, Ali'ye sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi; ancak Ali'nin, Selin'den sakladığı sırrın ortaya çıkması an meselesiydi. Nazlı, Savaş'ın ondan sakladığı sırrın Haluk'la ilgili olduğundan şüphelendi. Nazlı gerçeği öğrendiğinde ise, Güneş'in hafızasının hiç yerine gelmemesini tercih etti.

GÜNEŞİN KIZARI FİNAL OLMASIN KAMPANYASI

Güneşin Kızları final kararı ilk olarak sosyal medyadan doğrulandı. Dizinin resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada "Güneşin Kızları 39. bölümde final yapacaktır. Yayınlandığımız süre boyunca bize destek veren Güneşin Kızları ailesine çok teşekkür ederiz..." ifadelerine yer verildi, dizinin takipçilerinden yorum yağdı. Sevilen dizinin final kararı almasının ardından, Güneşin Kızları fanları bir Twitter kampanyası başlattı. Kampanyaya destek bir hayli olmasına rağmen yapım şirketi final kararından vazgeçmedi.