Güneşin Kızları'nın yakışıklı ismi Berk Atan da tepkisiz kalmadı

Ekranların yeni yakışıklısı Berk Atan da şehit haberlerine tepkisiz kalmadı. Güneşin Kızları dizisiyle adından söz ettiren Berk Atan, teröre tepkisini sosyal medya hesabından paylaştı.

Reyting rekortmeni Güneşin Kızları dizisiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Berk Atan son günlerde yaşanan terör saldırılarına sessiz kalmadı. Güneşin Kızları dizisinde Savaş karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Berk Atan, şehit haberlerine ve artan terör olaylarına yönelik mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. 23 yaşındaki yakışıklı oyuncu: Şehitlerimize ağlamadığım bir gün istiyorum ağlayan çocuklar görmek hiç istemiyorum çok mu şey istiyorum? Daha kaç baba,kaç koca, kaç evlat? Vatana ihanetin nedeni olmaz er yada geç bedeli olur. Türk milleti bölünmez bir bütündür. Hepimizin başı sağolsun...' sözleriyle teröre tepkisini dile getirdi.

BERK ATAN KİMDİR?

26 Eylül 1991 doğumlu olan Berk Atan, İzmir Bonova'da dünyaya gelmiştir. Baba tarafı Boşnak olan yakışıklı oyuncu, 11 yaşında futbola başlamı, 17 yaşına geldiğinde ise kaleciliğe geçiş yapmıştır. Ailesinin ve çevresinin yönlendirmesiyle Best Model Of Turkey yarışmasına katılan Berk Atan, 2012'de yapılan yarışmada birincilik ipini göğüsleyen isim olmuştur. Aynı yıl Erkan Özerman'ın düzenlendiği Best Model of The World yarışmasına katılan Berk Atan, dünyanın en iyi modeli seçilmiştir. Dilek Çelebi'den oyunculuk dersleri almaya başlayan oyuncu, 2013 yılında ekranlara gelen 'Her Şey yolunda Merkez' dizisiyle ilk ekran deneyimini yaşamıştır.