Güneşler Anadolu Lisesi’nden Okuma Projesi

Güneşler Anadolu Lisesi 11-A sınıfı öğrencileri sınıf rehber öğretmenleri Rıza Canoğlu ile birlikte Kitap okuma...

Güneşler Anadolu Lisesi 11-A sınıfı öğrencileri sınıf rehber öğretmenleri Rıza Canoğlu ile birlikte Kitap okuma alışkanlığını geliştirmek için proje geliştirdiler. Öğrenciler kitabevlerinde buluşarak yeni çıkan kitapları alıp, birbirleri arasında değiştirerek kitap okuma faaliyeti gerçekleştiriyorlar.

Proje kapsamında Çıracılar Caddesindeki NT Kitap-Kırtasiye Mağazasına giden öğrenciler çeşitli alanlarda yayınlanan kitapları incelediler. Öğrencilerin bu faaliyetine okul müdürü Faruk Kıral da katılarak öğrencileriyle birlikte yeni çıkan kitapları inceledi.

Reklam
Reklam

Güneşler Anadolu Lisesi Müdürü Faruk Kıral, “Öğrencilerimizi kitapevlerinde görmek bizleri çok mutlu etmektedir. Bu çalışmada emeği geçen Biyoloji Öğretmenimiz Rıza Canoğlu ve 11-A sınıfı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Kitap Okuma sevgisinin hiçbir zaman kaybolmamasını ve sürekli okumalarını tavsiye ediyorum” dedi.

NT Adapazarı Mağazası yetkilileri de toplumda kitap okuma alışkanlığını arttıracak bu tür projeleri her zaman desteklediklerini ifade ederek, öğrencilere seçip beğendikleri bazı kitapları hediye ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: