Güneşli havayı gören turistler yürüyüşe çıktı

Doğu illerinde soğuk hava yüzünü gösterirken dünyaca ünlü turizm beldesi Side'de yazdan kalma günler yaşanıyor....

Doğu illerinde soğuk hava yüzünü gösterirken dünyaca ünlü turizm beldesi Side'de yazdan kalma günler yaşanıyor.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 gündür yağışlı havanın ardından güneşli hava yüzünü gösterdi. Yılbaşı tatili için Antalya Side'ye gelen turistler güneşli havayı görünce Side sahil yolunda yürüyüş yaptı. Bazı turistlerin yazlık giysileri ile yürüyüş yapması dikkat çekti.
Güneşli havada otellerinden çıkan turistler deniz kenarından Side Antik Kent'e kadar yürüyüş yaptı. Apollon Tapınağı önünde duran turistler toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Bazı turistler ise denizde sörf yaptı.
İki haftalık tatil için Side'ye tatile geldiklerini belirten Alman veteriner hekim Lily Saminna, güneşli havada eşi ile birlikte yürüyüş yapmayı tercih ettiklerini söyledi. Almanya'da havaların çok soğuk olduğunu belirten Saminna, oğlu Hans'ın sörf yapmak için uzun süre uğraştığını kaydetti. Sörf yapmak için yeterince dalganın olmadığını belirten Saminna, Side'de sörf ve su sporları yapmayı sevdiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz