Güneşspor'dan Okey Turnuvası

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde amatör spor kulübü olarak faaliyetlerini yürüten Güneşspor Kulübü okey turnuvası düzenledi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde amatör spor kulübü olarak faaliyetlerini yürüten Güneşspor Kulübü okey turnuvası düzenledi.

Kulüp Başkanı Ümit Kök, kulüp lokalinde düzenlenecek turnuvanın kayıtlarının kulüp binasına yapılabileceğini belirtti.

Kök, insanları kaynaştırmak için bu tür turnuvalar düzenlediklerini ifade ederek, "Kulübümüzü turnuvalar sayede tanıtmış oluyor ve yeni isimlerin kulübümüze üye olmasını sağlıyoruz. Daha çok kişiye ulaşmanın ve daha çok kişiye kendinizi sevdirebilmenin tek yolu bu olsa gerek. Ayrıca Güneşspor Kulübü olarak Bozüyükspor Başkanı Doğuş Üneral'ın istifasından duyduğumuz üzüntüyü dile getirmek isteriz. Bozüyükspor sahipsiz değildir ve elbette ki yeni bir başkanı olacaktır. Fakat Doğuş Başkan gecesini gündüzüne katıp çalıştı ve elinden gelenin fazlasını yaptı. Emeklerinden dolayı ilçemiz sporu adına teşekkür ederiz. Gerekli desteği göremeyen Bozüyükspor'un finale yaklaşması bizce bir başarıdır. İl olarak daha çok zamana ihtiyacımız olduğuna inanmaktayız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz