Güney Eğitim Kurumları, Matematik Yarışması’nda 4 Madalya Aldı

Samanyolu Eğitim Kurumları'nın Türkiye genelinde düzenlediği Ulusal Matematik Yarışması'nda Güney Eğitim Kurumları dört madalya kazandı....

Samanyolu Eğitim Kurumları'nın Türkiye genelinde düzenlediği Ulusal Matematik Yarışması'nda Güney Eğitim Kurumları dört madalya kazandı. Bu yıl 9’ncusu yapılan yarışmaya 71 ilden, 751 okul katılırken 2 bin 782 öğrenci de yarışmada boy gösterdi. Yarışmada 11 altın, 20 gümüş, 30 bronz madalya dağıtıldı.

Gaziantep Güney Eğitim Kurumları öğrencileri Yusuf Çelikaslan, Eyyüp Ortatepe, Hakan Irmak ve Ezo Üçler yarışmada madalya almayı başardı. Yusuf Çelikaslan ve Eyyüp Ortatepe gümüş, Hakan Irmak ile Ezo Üçler ise bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza attı.

Reklam
Reklam

Güney Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yaşar Narı, geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi ve özel çalışma grupları oluşturarak öğrencilerin Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmelerini sağlamayı bir görev olarak gördüklerini ifade etti. Narı, "Sadece Türkiye'de değil uluslararası organizasyonlarda da yer alarak öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak istiyoruz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: