Güney Eğitim Kurumları üniversiteye 151 öğrenci yerleştirdi

ÖSYM tarafından açıklanan 2011 ÖSYS sonuçlarına göre, Gaziantep Güney Eğitim Kurumları çatısı altında eğitim veren...

ÖSYM tarafından açıklanan 2011 ÖSYS sonuçlarına göre, Gaziantep Güney Eğitim Kurumları çatısı altında eğitim veren Özel Sunguroğlu Liseleri ve Özel Mutafoğlu Anadolu Lisesi, üniversitelere 151 öğrenci yerleştirme başarısı gösterdi.
Güney Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yaşar Narı, açıklanan yerleştirme sonuçlarının ardından yaptığı değerlendirmede, yüksek öğrenim programına yerleşen tüm öğrencileri tebrik etti. Narı, üniversiteye giden yolda belli bir plan ve disiplin içinde çalışarak başarıya ulaştıklarını dile getirdi. Geliştirdikleri projelerle, öğrencileri sınavlara hazırladıklarını kaydeden Narı, birçok okulun isteyip de ulaşamadığı dereceleri, Özel Sunguroğlu Liseleri ve Özel Mutafoğlu Anadolu Lisesi olarak her yıl üstüne koyarak geliştirdiklerini vurguladı.
Güneydoğu’nun köklü eğitim kurumları arasında çok önemli bir yerde olduklarını belirten Narı, "Gerek bireysel anlamda, gerekse genel olarak elde ettiğimiz başarıların temelinde sadece işini düzgün ve kaliteli yapmak için yola çıkmış öğretim kadromuz vardır. Bu kadro, yaptığı işe gönülden inanmış ve geleceğimiz olan gençlerimizi yarınlarına, kendinden emin olarak hazırlamak için yola çıkmıştır. Liselerimiz, Gaziantep’te en yüksek kazandırma ve yerleştirme oranıyla yine zirvedeki yerini korumuştur. Emeği geçen öğretmen ve idarecilere teşekkür eder, öğrencilerimize de yeni eğitim hayatlarında başarılar dilerim.“ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz