Güney Koreli İşadamları, Başkan Çakır'ı Ziyaret Etti

Bazı yatırımlarda bulunmak üzere Malatya’ya gelen Güney Koreli işadamları, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret...

Bazı yatırımlarda bulunmak üzere Malatya’ya gelen Güney Koreli işadamları, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Başkan Ahmet Çakır, Güney Korelilerin sıcakkanlı insanlar olduklarını, Türkler ile birçok ortak noktalarının bulunduğunu belirterek, "Güney Korelilerle geçmişten gelen bir dostluğumuz var. Bu dostluğu her platformda paylaşıyoruz. Korelilerin yatırımlarda bulunması bizleri ayrıca mutlu etti" dedi.

Malatya'yı çok beğendiklerini dile getiren Güney Koreli işadamları da, gösterilen misafirperverlikten dolayı Başkan Çakır'a teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: