Güney Marmara Kalkınma Ajansı proje eğitimleri devam ediyor

Balıkesir ve Çanakkale illerini kapsayan Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), 31 Ekim 2011 tarihinde çıktığı...

Balıkesir ve Çanakkale illerini kapsayan Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), 31 Ekim 2011 tarihinde çıktığı iki farklı destek programı için proje yazma eğitimlerine, 13 Aralık 2011 tarihine kadar devam edecek. KOBİ’lere yönelik İhracat ve Yenilikçilik Destek Programı ile kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve çeşitli kamu kurumu niteliğindeki organizasyonların yararlanabileceği Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı'yla uygun nitelikteki başvurular için proje yazmanın önemine dikkat çeken GMKA uzmanları, destek programlarının da anlatılacağı eğitimlerin çok önemli olduğunu dile getirdi.
Ücretsiz eğitimlere katılmak isteyenlerin, GMKA'nın internet sitesi "www.gmka.org.tr" üzerinden kayıt yaptırması yeterli oluyor. İhracat ve Yenilikçilik ile Sosyal Kalkınma mali destek programları için ikişer günlük proje yazma eğitimleri, Balıkesir'in Ayvalık, Biga, Burhaniye ve Gömeç ile Çanakkale'nin Çan ve Yenice ilçe merkezlerinde başladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz