Güneydoğu'da ‘derbi’ heyecanı

Şiddet haberleriyle sıkıntılı günler yaşayan Güneydoğu, yarın futboldaki Güneydoğu derbisiyle nefes almaya çalışacak. Türkiye Futbol...

Şiddet haberleriyle sıkıntılı günler yaşayan Güneydoğu, yarın futboldaki Güneydoğu derbisiyle nefes almaya çalışacak. Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig’de Beyaz grupta mücadele eden Diyarbakırspor ile Şanlıurfaspor karşı karşıya gelecek. Saat 15:00’te başlayacak bu maç Dünya TV tarafından canlı yayınlanacak.
Bölgenin 2 köklü kulübü Diyarbakır Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 4. Haftada gözlerin çevrildiği maçı hakem Muhammet Başkan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Soner Akgün ve Aydın Şengün yapacak. İlk 3 haftayı 2 yenilgi ve bir beraberlikle kapatan Diyarbakırspor, 1 puanla ligde 14. sırada bulunuyor. Şanlıurfaspor ise 2 galibiyet ve bir beraberlikle 2. sırada yer alıyor. Diyarbakırspor Teknik Direktörü Recep Bayık ve talebeleri, bu maçı 3 puanla kapatarak çıkışa geçmek istiyor. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç ise Ban Asya’ya çıkma yolunda emin adımlatrla ilerlemeyi arzuluyor.
Diyarbakırspor Başkanı Nurullah Edemen, zor günler geçirdiklerini Diyarbakır’ın bir bütün olarak bu sorunu aşacağını ve Şanlıurfaspor maçı ile çıkışa geçmek istediklerini söyledi. “Diyarbakırspor bizim kardeş takımımızdır.” diyen Şanlıurfaspor Başkanı Kemal Saraçoğlu da, “Maçın sonucu ne olursa olsun dostluk kazanacak.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz