Güneydoğu’nun En Büyük Konut Projesi Antepia’da Yaşam Başlıyor

Antepia, Agora Meydanı’nda Gaziantep’in geçmişten gelen açık alışveriş alanları ve tarihi dokusundan ilham alınarak tasarlanan...

Antepia, Agora Meydanı’nda Gaziantep’in geçmişten gelen açık alışveriş alanları ve tarihi dokusundan ilham alınarak tasarlanan meydanı, Gazianteplilerin keyifli vakit geçirebilecekleri, temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yeni buluşma adresi olacak.

Gaziantep kent mimarisi ve dokusunun modern bir anlayışla ele alınan, sosyal imkanları ve ayrıcalıklı yaşam alanlarıyla kente birçok ilki getiren Antepia’nın 614 konutluk Safir Mahallesi’nde anahtar teslimleri 15 Mayıs’ta itibaren başlayacak. Toplamda 3 bin 470 konutun yer aldığı, 560 bin metrekarelik alanın yüzde 85’i yeşil alan olan Antepia’da, 75 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük biyolojik göleti, göl kenarında konumlanan meydanları, göz kamaştıran peyzajı ile Antepia, sakinlerine Antepialı olmanın keyfini dört mevsim yaşatacak. İçinde barındırdığı suyu temizleyen biyolojik gölet, Antepialılara göl kıyısında yepyeni bir yaşam sunmayı bekliyor. Gaziantep’teki evlerin manzara anlayışını da değiştirecek olan Antepia, 117 metrekare ile 608 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki daire seçenekleri ile sakinlerine konforlu yaşam alanları sunacak. Yetişkinlerin ve çocukların keyifli zaman geçireceği sosyal alanlarıyla Gazianteplileri buluşturacak.

Reklam
Reklam

Bütün etaplar tamamlandığında yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağı Antepia projesinin diğer etapları Yakut ve Zümrüt mahallelerinin teslimleri ise Ekim 2013 ve Mayıs 2014’te gerçekleşecek. Safir Mahallesi’nde ise anahtar teslimleri yaklaşırken, projenin diğer iki etabı Yakut ve Zümrüt mahallelerinde kalan son 135 dairenin satışları hızla devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: