Güneysu Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Yetkiner: "Öncelikli Hedefimiz Insana Hizmet"

Güneysu Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Esma Yetkiner, öncelikli hedeflerinin insana hizmet olduğunu söyledi.

Güneysu Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Esma Yetkiner, öncelikli hedeflerinin insana hizmet olduğunu söyledi.

Yetkiner, 8 yıldır dernek başkanlığı yaptığını belirterek, "Ekibimle beraber büyük haz duyuyoruz. Başkan Yardımcısı Hatice Mutlu ile birlikte bu güne kadar engellilere ve yardıma muhtaç kişilere yönelik bir çok çalışmamız oldu" dedi.

İlçedeki engelli ve yardıma muhtaç vatandaşları tespit ettiklerini ifade eden Yetkiner, şunları söyledi:

"Yardımseverlerle, yardıma muhtaç insanları bir araya getirerek kenetlenmelerini sağlıyoruz. Bu güne kadar engelli kişilere akülü araba, hastalarımız için hasta yatağı, tekerlekli sandalye, yatalak hastalarımızın ihtiyaçlarını görecek malzemeler, giyecek ve yiyecek yardımları ile kömür yardımları gibi hizmetleri sağladık. Bu yardımları sağlayan ve yerine ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu yardımların devam etmesi ve özellikle engelli insanlarımızın topluma kazandırılması için hep beraber daha da bilinçli davranmamız gerekiyor."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Nezif Karslı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz