Güneysu'da yapılan "Orta Ada Düzenlemesi Projesi" -Belediye Başkanı Minder: "Projeyi mayıs ayınınortalarında bitirmeyi hedefliyoruz"

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, ilçede yürütülmekte olan Orta Ada Düzenlemesi Projesi'ni mayıs ayının ortalarında bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, ilçede yürütülmekte olan Orta Ada Düzenlemesi Projesi'ni mayıs ayının ortalarında bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Minder, yaptığı açıklamada, eski hükümet konağının yıkılmasının ardından Orta Ada Düzenlemesi Projesi kapsamında ikinci etap olan Güneysu Merkez Camisi önündeki rekreasyon projesi çalışmalarına başlandığını belirtti.

Proje kapsamında cami önünde yer alan avlunun 400 metrekare daha büyütülerek 950 metrekarelik bir alan oluşturulacağını ifade eden Minder, "Daha önce projenin birinci etabı tamamlanmıştı. Şimdi de eski hükümet binasının yıkıldığı alana 230 metrekarelik bir iş yeri, hemen üstüne 40'ar metrekarelik 4 iş yeri yapılıyor. Yapımı hızla devam eden projede özellikle yağmurlu havalarda camiye gelen yaşlı insanlarımızın ve diğer insanlarımızın kullanabileceği kapalı mekanlar, kitap okuyup sohbet edebilecekleri yerler tasarladık" dedi.

Reklam
Reklam

Caminin hemen altında yer alan şadırvanları yenileme çalışmalarını da tamamlayıp halkın hizmetine sunduklarını anlatan Minder, "Mayıs ayının ortalarında projeyi tamamen bitirmeyi hedefliyoruz. Proje ile eş zamanlı olarak Merkez Camisi'nin çevre düzenleme projesini de yürütüyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: