Güngören Belediyesi’nden Öğretmenlere Gezi

Güngören Belediyesi, ilçede eğitim veren öğretmenlere aileleriyle birlikte Abant, Safranbolu ve Ankara gezisi düzenledi. Güngören...

Güngören Belediyesi, ilçede eğitim veren öğretmenlere aileleriyle birlikte Abant, Safranbolu ve Ankara gezisi düzenledi.

Güngören Belediyesi öğretmenleri ödüllendirmek için Türkiye’nin belirli bölgelerine gezi düzenledi. Aileleri ile birlikte gezilere katılan eğitimciler, tarihi ve kültürel zenginliklerini görme imkânı buldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Kahraman, geleceğin teminatı olan çocukları kuyumcu titizliğiyle işleyip güzelleştiren öğretmenlere destek olacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Karaman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Abant ve Safranbolu gibi ülkemizin tarihi ve doğal güzelliklerine sahip yerlerinin yanı sıra başkentimiz Ankara’ya da eğitimcilerimiz kültür turları gerçekleştirdi. Bir haftanın belki de bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden atan eğitimcilerimizin çocuklarımıza daha fazla faydalı olacağını düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: