Güngören Belediyesi’nden Şehit Ve Gazi Ailelerine Bayram Ziyareti

Güngören Belediyesi ve Güngören Kaymakamlığı, bayramın ilk ziyaretini şehit, gazi ve Güngören’de yaşanan patlamada zarar...

Güngören Belediyesi ve Güngören Kaymakamlığı, bayramın ilk ziyaretini şehit, gazi ve Güngören’de yaşanan patlamada zarar gören ailelere yaptı.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda ilk bayramlaşma ziyaretine şehit ve gazi aileleriyle başlayan Güngören Kaymakamı Zafer Orhan ve Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, şehit aileleriyle bayramlaştı. Ailelere çiçek ve bayram çikolatası takdim eden yetkililer, şehit ailelerinin sorunlarıyla ilgilendi.

Hükümetin şehit ve gazilere yönelik çalışmaları bulunduğuna dikkat çeken Ş. Yücel Karaman, “Hem hükümetimiz hem de biz kamu kurumları şehit ailelerimizin hep yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sizin sorunlarınızı çözmek bizim birinci vazifemiz. Şehit ailelerinin mağduriyetlerini gören hükümetimiz bir dizi çalışmalar başlattı. Şehit ailelerinin birçoğunun bazı haklardan yararlanamadığını biliyoruz. Bu sorunu çözmek için atılması gereken adımları hükümetimiz atacaktır. Biz kamu kurumları da sizlere elimizden geldiğince destek olacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Gaziosmanpaşa İlçe Müftüsü Ahmet Ali Gençel’in okuduğu Kur’an-ı Kerim ile son bulan ziyaretlerden aileler memnun kaldıklarını dile getirdi. Kendilerinin sık sık ziyaret edilmesini isteyen aileler, kaymakam ve belediye başkanından tekrar ziyaret konusunda söz aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: