Güngören'de Çatışma: 3 Yaralı

İstanbul’un Güngören ilçesinde çıkan silahlı çatışmada biri ağır 3 kişi yaralandı.Olay, gece saat 00.00 sıralarında...

İstanbul’un Güngören ilçesinde çıkan silahlı çatışmada biri ağır 3 kişi yaralandı.

Olay, gece saat 00.00 sıralarında Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Soğanlı Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz şahıslar, cipleriyle aralarında husumet bulunan şahsın bulunduğu 34 TK 5698 plakalı otomobili takibe aldı. Kovalandığını fark eden sürücü, kaçmaya başladı. Uzun süre yaşanan kovalamacanın ardından, Soğanlı Caddesi üzerinde otomobil park halindeki başka bir araca çarparak durdu. O sırada olayla ilgisi olmayan bir vatandaş aracın çarpması sonucu yaralanırken, yaya olarak kaçan sürücü ile saldırganlar arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada eşi Ebru Pektaş Çelik ile birlikte aile ziyaretinden dönen sürücü Mesut Çelik başından yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, başından 3 kurşunla vurulan Mesut Çelik’in hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Çatışma sırasında bazı araçlara da kurşun isabet ettiği kaydedilirken, polis bölgeyi güvenlik çemberi ile kuşatarak olay hakkında inceleme başlattı.

Olayın ardından yaşanan koşuşturma ve panik bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: