Güngören’e 9 yeni prestij cadde

Güngören Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmek ve halkın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Güngören Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl başlattığı prestij cadde konseptinin halk tarafından beğenilmesi belediyenin yatırım projelerine hız vermesini sağladı.

Güngören Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmek ve halkın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçenin alt yapı sorununun yüzde 95’ini tamamlayan belediye yetkilileri, yeşil alan ve prestij cadde çalışmalarına ağırlık vererek bu yıl içinde 3.220 metre uzunluğunda prestij cadde yapacak. Son iki yıl içinde Atatürk, Ortaç, Yarışçı, Alipaşa, Ceylan, Kınalı, İlkyuva, Razaki, Gölgeli ve Kırgız sokaklarını prestijlendiren Güngören Belediyesi, yıl sonuna kadar ise İlkyuva, Posta, Çalışlar, Tağmaç, Mızrak, Orhan, Marmara, Zübeyde Hanım ve Geçit Sokağı prestij cadde konseptiyle yeniden planlandıracak.

Reklam
Reklam

Güngören’e artı değer katacak her projenin altına imza atmak için çalıştıklarını dile getiren Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, “Vatandaşlarımız yeni prestij caddelerimizi, trafiğe kapalı caddelerimizi çok beğendi. Prestij caddelerimizi hayata geçirirken, sokakta yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyoruz. Marmara caddesi dışındaki sokaklarımızın yağmursuyu alt yapısını yenileyeceğiz. Cadde ve sokaklarımızın araç trafiğini tek şeride dönüştürülüp kaldırımları da genişleteceğiz. Caddenin kaldırımları ayrıca yaşlı ve engellilerin rahatça kullanabileceği şekilde yeniden dizayn edeceğiz. Havai hatları yer altına alıyoruz. Böylece görüntü kirliliğine son vereceğiz. Dekoratif aydınlatma direkleri ile vatandaşların geceleri daha güven ve huzurla dolaşması sağlayacağız. Ağaçlandırması yaparak yeşile daha fazla yer vereceğiz. Böylece yıl sonuna kadar, Haznedar, Güven, Mareşal Çakmak, Merkez ve Gençosman Mahallelerimize birer tane prestij cadde kazandırmış olacağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: