Güngörmüşler Konağı Sakinlerine Kalp Ve Damar Hastalıkları Anlatıldı

Sincan Belediyesi sosyo-kültürel alandaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sincan Müftüsü Osman Şener, Güngörmüşler Konağı’nda Sincan’ın...

Sincan Belediyesi sosyo-kültürel alandaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sincan Müftüsü Osman Şener, Güngörmüşler Konağı’nda Sincan’ın 'güngörmüşleri' ile buluşup sohbetlerini sürdürüyor.

Konağın sosyo-kültürel faaliyetleri kapsamında sağlık programları da yapılmaya başlandı. Konağın sağlık programının konukları Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Alpman ile Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Neyyir Tuncay Eren oldu. Kalp ve damar hastalıkları konusundaki bilgilendirmeyi dikkatle takip eden konak sakinleri, merak ettikleri soruların da cevaplarına ulaştı. Gelecek programın konusu ise gıda zehirlenmeleri ve yaz ishalleri olarak belirlendi.

Reklam
Reklam

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, amaçlarının Sincan’ın güngörmüşlerine akranları ile vakit geçirirken, sıkmadan faydalı şeyler de kazandırmak olduğunu ifade ederek, "Zaten ilgili faaliyetler konağımızın kuruluş gayelerinin başında gelmektedir. Beklentilerin çok üstünde bir ilgi ve alaka ile karşı karşıyayız bu da bizi son derece memnun etmektedir.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: